Habibe08 Gaz kabizlik yapmayan vee guzel kilo aldiran bi mama onerin bana mamami degistiricem hangisini alicam bilmiyorumm
[silindi] Habibe08 Bize Golden Goat önerilmişti. Ama almama gerek kalmadı sütle devam ettik. Tam olarak bilemiyorum etkisini ama övülüyor bi araştırın isterseniz.
[silindi] Habibe08 hepsiburada da ürünün yorumlarına bakabilirisniz kullanıcılar genelde gaz yapmadığını ve anne sütüne yakınlığını övmüş. Karar vermenize yardımcı olur yorumlar.
Habibe08 [silindi] hangi mama icin internette arama yapsam hepsinde anne sutune en yakin yazilmis anlamadim bende
[silindi] Habibe08 Golden goat için o konuda emin olun çünkü bilimsel olarakta anne sütüne keçi sütü yakındır. Banada 35-40 yıllık tecrübeli bi ebe önermişti kendi torununda da kullanmış.
Elner Habibe08 Ben azerbaycanda yashiyorum Burda eczanelerde satiliyor amma bebek urunleri satilan magazalarda bulunuyor rahat buluna bilir bir mama
Linaaa34 Deryaa4319 ben aşırı halsizlik ve sırt agrısı yaşıyorum şuan kızım 2 buçuk aylık inşallah çok fazla bi yan etkisi olmaz 😔
Deryaa4319 Habibe08 canım içindeki katkı maddelerini de araştır ben en doğal golden goatı buldum yazıyo hepsinde ne olduğu açıkça ama biz anlamıyoruz araştırınca da öğreniyoruz