Danerys Annesinin_kuzusu00 ya ben vermiyorum pek eline gözüne de götürüyor. Kağıt kesiği olmasın diye 😅
Annesinin_kuzusu00 Danerys bende mutfaga falan sokmaya korkuyoeum cunku n3 bulsa kiroyor aliyor agzina esya onemli degil ama kendine zarar veriri diye
eda_123 Danerys evet oluyor anne baba gel diyor mesela mama diyor sürekli ağzında geceler birşeyler 🤣🤣🤣ayrıca ben 2 sayfa felan okuyirum çok uzun uzadıya okursan sıkılır dinlemez
sokomel Danerys bi bölüm çok değil mi ya 😬 bence onu kucağınıza alın resimli kitaplara bakarak okuyun en azından çocuk bir yerlere bakar. düşününce bi bölüm çocuk için çok sıkıcı geldi. ben iki sayfa okusam sıkıldı diye üzülüyordum 😅
Zey6 Danerys bende devam ediyim en iyisi biz 11 aylığız kitabı alıp yemek istiyor fırlatıyor falan ama yorumlada bakınca devam etme isteği geldi 😄 normal herhalde
eda_123 Danerys bencede kuzum 20 sayfa çok çok uzun onun için bir çocuk gelişimci olarak soylim 5 yaş bile sıkılır. Okadar sayfa ve asla dinlemez
Danerys eda_123 okuyun diyince abarttım sanırım biraz. Bölüm bitirme takıntım var. Onu da çocuğuma yansıttım. Sanırım kendim de merak ediyorum nolcak diye 😅
Danerys eda_123 aslında gün içinde hiç kızmam uyumaz yemez ağlar kzımam. Burdaki azcık sus demem eğitimden sayılır mı ki 😅 yoksa ben annesi değilim de kankasıyım.
Danerys Annesinin_kuzusu00 mama sandalyesinde tutuyorum mutfakta. Odada bıraksam ya kızar ya da yuvarlanır.