Deletedmom454 Sanırım uyumayan bi bebek yaptım yada rabbim bana sen 12 sene rahat uyudun artık biraz da uyuma da demiş olabilir hiç bilmiyorum ama bu çocuk niye uyumuyo yaaaaaa
minikturta Deletedmom454 saakiiinnn relaaxxx sorun seninkinde değil mesela benimki de uyumuyor hemde 5 buçuk aydır 😂😂😂
Umay3840 Deletedmom454 yalnız deglsn bnm kızm 6 aylk gece 1 2 ye jdr otryz sonra uyuyo 1 saat sonra ayaktyz
Muhyuf Deletedmom454 3 yaşında uyumuyor uyumuyor. 3 buçukta uyanmıştı🙄🙄🙄 komşular şikayet ediyor ben ne yapabilirim ki ben istiyorum ki sabaha kadar uyusun
Deletedmom454 minikturta Benimki de 6 ay 10 gündür şu an yatağın yanımda bi petek var ayaklarını uzatmış pat pat oraya vuruyo ceviriyorum yine gidip oraya vuruyo sanırım biraz da inatçı
minikturta Deletedmom454 gezdirin evin içinde biraz sakince güzelce böyle hafif tonlamayla konuşun ya da ninni tarzı biseyler söyleyin 🙂
Gmznr2909 Deletedmom454 bir ara benim de oğlum öyleydi bir gün bayılıp gittim allahtan annem babam yanımdaydı ben uyurken bakmışlar çocuğa ama kendiliğinden düzene girdi
Deletedmom454 minikturta Ahh ahhh geziyoruz geliyoruz yine aynı şu an kucağımda sizin yazdıklarınıza bakıyo ve ben yemem bu numaraları bakışı atıyo size
minikturta Deletedmom454 yaa hahah yerim ben onun bakışlarını 😂😂😂 valla bacım ne deyim onlar bizi doğurmuş 😂😂
Kardelenela Benimki de uyumuyor hala sallıyorum uyusun diye saat 9 falandı başladığım 😌 8 aylık oldu bugün bana kırkı çıkınca uyur dediler….
Deletedmom454 Kardelenela Ayy bana da öyle dediler hep zaten öyle diyenleri bi yakalasam var ya sorucam bunun hesabını
Deletedmom454 Kardelenela Bende bendee dedimki ana oğul uyuruz beraber bi de benim yeğenlerim var onlar hep gece uyuyan bebeklerdi benimki de öyle olur sandım
Kayra_Hatice Benim ki yeni uyudu kırk mırk yalan uyumayan bebek uyumuyor. Ne yaparsak yapalım yok yani kendi istediği zaman uyuyor sadece fakat doğru mu bilmiyorum emmeyi bırakan bebek uyuyor diyorlar
Kayra_Hatice Kardelenela o umudum da gitti şuan neyse ne diyim sağlıklı olsun inş düzelir. Bazen normale döndü diyorum hop hop bir hafta sonra yeniden uyumamaya başlıyor aman. Çok şükür sağlıklı huysuz da değil sürekli kikir kikir oyun oynuyor Vs Vs
Deletedmom454 Kardelenela 6 ay 10 günlük şu an uyumamak için bütün haklarını kullanmaya çalışıyo karnını da doyurduk şimdi bi de kaka yapar uyumicak ya sonra bi daha acıkır böylece sabah olur
Kardelenela Deletedmom454 benimkide uyumamk için gözlerini oyuyyor resmen😏😏 Allah bağışlasın buarada 🙏❤️🧿