Sezenkumsal92 Varmi arkadaslar ucuz maglum cok pahali yapiyorlar ve bnm butce skntimiz var suan yenimahalledeyim.
SerapSalih Sezenkumsal92 devlette bedava ben geçen hafta da deri testi yaptırdım hiç bir ücret de ödemedim
IrmakDuygu Biz acıbadem - koru arasında mekik dokuyoruz tahlilleri pahalı ama Ankara şehir hastaneleri artık özel hastane gibi olmuş gitmedim ama gidenler çok memnun çok güzel yapmışlar ve gerçekten ankaranın iyi doktorları orada
Sezenkumsal92 IrmakDuygu evet sehir hastanesine git diyorlar da direk o poliknge gidemiyorz iste alerjiden kac kez cildiyeye giddim hic gndermiyorlar
Sezenkumsal92 Janss direkt olarak alerji polk. Gidebiliyormuyum yada acil birsekilde gitsem yaparlarmı
Ahsenimm Sezenkumsal92 direk gidip muayene oluyorsunuz sonra test için randevu alıyorsunuz ama çocuğa bakmıyorlardı en son
Janss Sezenkumsal92 Hayır , alerjide aciliyet olarak işlem yapacaklarını sanmıyorum . Çocuk polikliniğine gidiyorsunuz , doktor yönlendirip sistemden o branşı açıyor . Ona göre bankodan randevu ayarlıyorsunuz 😌
Sezenkumsal92 SerapSalih devlette baska polikng gonderiyor o yzden kac kez aperji yuzinden hastaneelik oldum alerji polinkine gndermediler
SerapSalih Sezenkumsal92 ha siz kendiniz için mi diyosunuz ben çocuk için sandım afedersiniz onu bilmiyorum valla
SerapSalih Sezenkumsal92 Ankara çocuk Hematoloji ve önkoloji çocuk sağlığı hastanesi var Dışkapı hastanesinin yanında hemen orda yaptırdım ayrıca gazi hastanesinde de alerji bölümü var deri testi de yapıyorlar muayeneye oraya da götürdüm ücret ödemedim hiçbir şekilde canım