Evlatlarimcanim Arkadaşlar her gece bebeğimin ateşi 34 derece çıkıyor uyurken ölçüyorum bazen 35 çıkıyor ams genelde 34 civarı çıkıyor sizin de öyle mi ? Üşüyor mu bebeğim 34 derece çok düşük değil mi 😕
Ssena123 Evlatlarimcanim ensesinden üşüyüp üşümediğini kontrol edebilirsiniz. Uyku tulumu kullanabilirsiniz yinede içinize sinmezse mutlaka doktorunuz başvurun
Ssena123 Evlatlarimcanim normal vücut sıcaklığı 36 37 derece arasındadır bunun altındaki dereceler hipotermi olarak geçer yani vücut sıcaklığının düşmesi.
Evlatlarimcanim Cnsu12345 Kulaktan ateş ölçer kullanıyorum markası omron bozuk mu acaba olabilir 34 çok düşük çünkü
Asuyar Evlatlarimcanim ateş ölçerin bozuk olabilir. Birde bozukmundeğilmş diye kendi ateşini ölç ben öyle yapıyorum amin olamazsam. Bırtık kalın giydir senun ateşin normal çıkarsa.
Evlatlarimcanim Ssena123 ensesine bakıyorum sıcaklığı iyi uyku tulumuyla yatıyor vücudu soğuk değil ama ateş ölçer 34 derece ölçüyor . Birde evin ısısında ölçüyor evdeki termometreyle doğru ölçüyor evin ısısını
Cnsu12345 Evlatlarimcanim vücuduna dokunun soğuk mu anlarsınız zaten eğer değilse cihaz da sıkıntı vardır
Busraytgn Evlatlarimcanim ateş ölçer bozuktur omron bnmde var aldığıma pişman oldum doğru ölçmüyor sürekli farklı çıkıyor yada düşük ateşi gösteriyor ben kendimi ölcüyorum 35 çıkıyor ama üşümüyorum koltuk altı ateş ölçer kullanıyorum o omrondan daha guvenilir
Evlatlarimcanim Asuyar benim ateşim 35.7 35.8 çıkıyor genelde ama üşüşe hasta olur ya da uykusundan uyanmaz mı hastalık ya da uyanma yok geceleri
Evlatlarimcanim Cnsu12345 Ben kendimi ölçtüm şimdi sağ kulak 35.5 sol kulak 34.8 gösterdi sizce ateş ölçer bozuk olabillir mi
Evlatlarimcanim Ssena123 Ben kendimi ölçtüm şimdi sağ kulak 35.5 sol kulak 34.8 gösterdi sizce ateş ölçer bozuk olabillir mi
Ssena123 Evlatlarimcanim olabilir bence yakın çevrenizde birinde başka bir cihaz varsa bir deneyin isterseniz.
Cnsu12345 Evlatlarimcanim cihaz bozuk koltuk altından ölçülensden alın siz en iyisi Allah korusun yarın Birgün ateşi olur yine yanıltır sizi
Evlatlarimcanim Busraytgn bende memnun değilim cidden hep düşük gösteriyor Şuan yataktayım sıcacık yani evde öyle çok sıcak ve beni 35.5 gösteriyor tuhaf
Guzelkizim0 Evlatlarimcanim her gece neden bebeginizin atesini ölçme geregi duyuyorsunuz. Usuyup usumedigini.yuzunden ensesinden ellerinden anliyabilirsiniz.
Evlatlarimcanim Guzelkizim0 Diş çıkarma dönemindeyiz ateşi olup olmadığını son kez kontrol ediyorum uyumadan önce