Ipegim annesioglusu3 bacağı ağrıdı ama çok şükür hemen geçti bi de ateşi biraz yükselti calpol verdim düştü her bünye farklıdır korkmayın
annesioglusu3 Ipegim çok geçmiş olsun sizede 🙏aslında nimenrix te sıkıntı yaşamadık çok şükür ama bexserodan korktum nedense 🙂
annesioglusu3 Anneyimmmm doktorunuza guveniyorsaniz yaptırın başlayın bi an once:) bizim doktorumuz 3. Ayda ilk nimenrix ile başladı bexseroya yeni baslayacagiz 8.ayda
Anneyimmmm annesioglusu3 doktoruma güveniyorum ama çocuğuma kıyamadım ya rotayı 2. Ayda yaptırdık ama menenjit ağır diyo herkes korkuttu açıkcası 6. Aydan sonra yaptırcam biraz daha yavrum kendini toparlasın da
Seda06masal annesioglusu3 benim kizim da daha yürümüyor inşallah agrisi olmaz bebisinizin size de çok geçmiş olsun 😊
kahvekolikk annesioglusu3 2. Dozu yeni yaptırdım ilk dozda hiçbir şey olmamıştı bu dozda 2 gün süren ateş bacak ağrısı iğne yerinde şişme oldu 😔
yaseminoztrk annesioglusu3 bizde ateş yaptı ama ben calpolü az vermişim ve içirememiştim asla kabul etmemişti çıkarmıştı haliyle hastanede sabahlamıştık. Ama 2. Dozda calpolu şırıngayla falan bir şekilde içirdim çok şükür az birşey ateş oldu oda hemen düştü
annesioglusu3 yaseminoztrk AA doğru iyiki yazdınız kaşıkla verirken ilacın yarısı dışarı gidiyor şırınga almak lazım 🙂 çok geçmiş olsun 🙏🌸