ikiogulannesiii annesininaslanii toplu igne veya dikiş ignesiyle uyurken ucundan sıyırtın cimbizla cekin
Domino annesininaslanii az once esimin parmağında da vardı küçük birsey ama cam acıtıyor demek ki fark etti. iltihap dedi eşim. doktor daha iyi bilir tabi.
annesininaslanii Domino doktorumuz önemli bir şey gibi durmuyor dedi resimden ama nasıl anlaşılacak ki resimdende geldi bunu bana anlat 🤦♀️
Minikkuzum1999 annesininaslanii ya bende bunla ilgili post açacaktım benim kızım da ellerin de var avuç içinde ayak topuğun da neden acaba ne olabilir bu kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Minikkuzum1999 annesininaslanii aynen bende ilk defa dikkatimi çekti post açacaktım baktım siz açmışsinz bilenler yardımcı olursa sevinirim yarına doktora götürecem ama bilenler yazsın lütfen
_Ahlas_ annesininaslanii bişy batmış sadece oraya değil yanlarınada batmış gibi ama onlar daha hafif sıyrık şeklinde olmuş
_Ahlas_ annesininaslanii battığı şeyin durumuna göre değişir ama bana tahta batığı gibi geldi enfeksiyon olacağını düşünmüyorum yalnız cidden batan kısmın temizlenmesi gerekiyo
anne-11 annesininaslanii ben siğil e bencettim sıkınca birşey gelmiyorsa acı acı kasını yorsa olabılır mi acaba bende de vardı parmak kenarlarında içlerine dogru cıkardı