Reyna AsyaaDuru git o kadar oku çalış geceni gündüzüne kat doktor ol kadının teki gelsin kadın doktorlar anlamıyor desin vallahi çıldırmalık
AsyaaDuru Reyna Ömürleri gidiyor insanlara faydamız dokunsun diye ki şu dönemde çok daha iyi anlaşılması lazım bunun ama nato kafa nato mermer işte.
Brutal-Betty AsyaaDuru kendi kafanı söylüyorsun herhalde Allah aşkına hee doktor aynı değil bırakın bu kafaları ya sırf başından salmak için gecistiren doktorlar var işini hakkıyla yapana asla lafım yok algılayabilir sin herhalde söyledigimi
2209 Visnelivotka cinsiyet farketmezki, cocgunuza ilgisi, size verdigi cevaplar, netlik, bilgi aktarimi size uyuyorsa kim olursa olsun bence :)
BugsBunnyy Visnelivotka bunu erkek ya da kadınlığa göre bir analiz yapamazsiniz ama gercekten anlamli bir soru degil kisiye gore degisir cinsiyete gore degil
UraSsmom Visnelivotka 2 kadın doktorla kötü deneyimlerimiz oldu o yüzden erkek doktora götürüyorum, değiştireceksem de erkek doktor arıyorum sırf o 2 kadın yüzünden. Bi önyargı oluştu
aylizinannesiii Visnelivotka Ben hem erkek doktor hemde kadın doktorda hamileligimi ilerlettim cokda anlayışlıdı iki doktorda o yuzden Ikiside diyorum 😁😍😍
kaansmom Visnelivotka erkek doktor tercihim. Kadın doktorlarla yıldızımız barışmıyor bir türlü kız kızla anlaşamaz derler ya o kafa. Dinleme sıfır , hemen konuşmak istiyorlar genelde dinlemeden. Yada bana böyle denk geldi bilemiyorum. Kuafördede doktordada tercihim erkek😂
Katun Visnelivotka erkek doktor daha ilgili oluyor sanki yada bana hep ilgisiz kadın doktorlar denk geldi
HLmom Visnelivotka Doğum doktorum ilk kadındı sıkıntı yaşadığım için erkek doktora geçtim çok ii geldi doktorum bana kızlarımda doktor amcalarına emanet ❤️