3 buçuk aylık oğlum var. Kilosu 7.300 gr. Sadece anne sütü ile besleniyor. 2 aydan beri beni ve babasını kalabalıkta seçiyor. Emerken her sese başını çeviriyor, odada duyduğu sesi arıyor. Başını kaldırıp kahkaha atarak gülüyor, gülme krizlerini giriyor.😅 Ellerinden tutup kaldiriyorum. Basini kaldiriyor, ayaklarinin uzerinde bir kac saniye duruyor, tabi cabuk yoruluyor. (Bunu 1 günde yapmaya karar verdi, çok çalıştırdım ama hic yapmıyordu, mızlıyordu.) Kol altindan destekliyorum bir kac adim atiyor. Yüzüstü basini dik kaldiriyor. Henüz dönemiyor. Sağa yamuluyor dönmek icin, yuvalanıyor. Sürekle destek koyuyorum etrafına. Tel, tv gibi ekranlar asırı diklatini cekiyor, yaptigi her seyi birakip onlara izlemek istiyor. Tabiki tüm bunlardan uzak tutuyorum. Görüntülü arayanlar olursa ekranı cevirmiyorum. Kendini göstermek usteyen buyursun gelsin diyorum. Gece 8-10 saat uyuyor. Gündüz 3-4 saat… Duş almaya bayiliyor. Sudan cikarip giydirmek icin yatirdigimda ağlıyor. Aşırı geveze sürekli bıdırdanıyor. Biraz asabi sinirleniveriyir. Çenesi bir düsüyor, söylenip duruyor. 😅. Bize bir sey soylemeye calisirken baska yere bakiyorsak bagiriyor😅. Eline verdigimiz objeleri tutuo direk agzina götürüyor. Tutamazsa, çekemezse onlarla da kavga ediyor.🤭 Seviyor, seviliyor, yiyor iciyor kakalıyor.😅💕