Gkcetpall Bebeğim erkek 4 ay 13 günlük kilosu 7500 boyu 65 cm sadece anne sütü ile besleniyor eline ne verirsem ağzına götürüyor dönebiliyor kahkaha atıyor Dudaklarıyla değişik sesler çıkarmaya başladı yüz üstü koyduğumda ilerlemeye çalışıyor ☺️
Halima adm selam.. bebeyim 1 ay 5 gunluk freso gold yiyiyor 4 kilo 52 sm boyu. gabzlik problemi var geceleri hic uyumuyo gazi oluyo , agzinin icide yara gibi olmuw
Melistanc Oğlum 5 ay 4 günlük bugün diş çıkardığını gördüüm🎊🎊çok heyecan verici bir duyguymuş bu da bebeğimin büyüdüğünü hissettirdi. Diş çıkaracağını hiç düşünmemiştim her nesneyi ağzına götürmekten başka bir belirtisi olmadı
Elifiniz Eliz bebek doğduğunda 2980 kg 50 cm'di Şuan 3 ay 15 günlük 5.850 kg 61 cm..ilk iki ay sadece anne sütü yetmeyince ek takviye aptamil devam sütü..şu aralar sadece devam sütü biberona alıştı memeyi reddediyor arada sağıp veriyorum.. Gülmeleri 2 aylıkken basladı 3 aylıkken döndü şimdi bağırıyor kendi kendine konuşuyor sürekli ilgi istyor..gece uykuları cok düzenliyken üç gündür cok huzursuz bi şekilde uyuyup uyanıyor bu duruma üzülüyorum sanki korkuyormuş gibime geliyor umarım atlatırız bu dönemi 😊
burcukky Kızım 5.5 aylık . Kilosu 6400 boy 66 cm baş çevresi 43 cm. Ben ittirdigimde donuyor adına ve her türlü sese dönüp bakıyor anne babayı tanıyor yabancıları yadırgıyor. Basını dik tutabiliyor . Bu ara biraz sinirli diş kabarması yok ağızda ama sebebinin o olduğunu düşünüyorum. Doktorlar sürekli az kilosu diye diye psikolojimi ve moralimi bozdular 15 gündür sadece akşamları 70 80 cc kadar mama veriyorum onun dışında anne sütü alıyor. 3 gündür tadimlara da başladık. Genel olarak sağlıklı mutlu neşeli bir çocuk. Çok da numaracı. Kucağa alınmak için her türlü zorlamayı yapıp alındığı dakika nasıl da aldırdım der gibi gülüyor 😁
Aliye45 Bebeğim 27 günlük anne sütü ve mama 2 si bi arada veriyorum baslarda sütüm yetmiyordu şimdi yetiyo aslnda ac kalırcasına aglamıyor ama uykuya dalamıyor bir türlü mamayı yiyince uyuyor anca
Gldn_zgl adm oğlum 3ay 2günlük boyu en son 60 cm baş çevresi 40 cm kilosu 6.400 sadece anne sütü ile besleniyor arada su veriyorum içmek isterse içiyor istemezse içmiyor dışarıyı çok seviyor ama ağlama krizine girincede kırk dereden su getirtiyor çocukları ayrı bir seviyor sanki saçları dökülmeye başladı yavaştan dişleri kaşınıyor eli ağzında sürekli ve salya akıtıyor kusmaları kesildi kendi kendine rahatca gazını çıkarabiliyor uyku zamanı gelince uyumamak için direniyor uyusada yarım saat sonra uyanıyor beraber şarkı söylüyoruz yabancıları seçiyor ve ağlıyor çıngırak sesi onu sakinleştiriyor eline geçen herşeyi ağzına götürüyor aynada kendine bakınca önce şaşırıyor sonra gülümsüyor
Mervefeoktay Elvn94 similac kullanıyorum . Doktorum bebelac verdi ama bebeğim kabız oldu similac geçtik düzeldi
Elvn94 Mervefeoktay kac gunde yapyordu birde mamayi icnce ne zmn kakasini yapti canm bnmki uyarsz yapmyo suan
Mervefeoktay İlk similac mamada 4 gün falan yapmadı hiç ben mamasına biraz zeytinyağı koydum birazda youtube den izlediğim bacak hareketlerini yaptırdım sonra 2 günde bi yapmaya başladı artık gün aşırı yapıyo
Asel2019 Kizim 3400 kilo 50cm dogdu bu ayın 12sinde 2 aylık olacak ama şimdiki kilosu 6100. Sadece anne sütü içiyor arada su veriyorum. Eli sürekli agzında, salya akıtıyor, uykusu geldiginde cok mız mız oluyor. 3-4 saatte uyuyor. Kilo alısı sizce nasıl?
Nida544 adm Bebeğim 2 ay 27 günlük Kilosu:5900 gram Boyu:61 cm Anne sutu ile besleniyor. Sadece akşam uykusuna yatarken mama veriyorum. Gülücükler atıyor. Seslenince bakıyor. Yıkanmayı çok seviyor. Cingiraklari seviyor . Astigimiz oyuncaklara bakıyor . Eliyle tutmaya çalışıyor. Ellerini ağzına götürmeye başladı. Sürekli salya akıtıyor. Çığlık atmaya başladı. Oyun halisinda aynaya bakiyor. Aynaya bakınca gülücükler atıyor.
Oglan_annesi95 2 ay 5 günlük erkek bebek doğum kilosu 3400 boyu 51cm bugün kontrole gittik 65 cm 5800 olmuş. Sadece anne sütüyle besleniyor. Fazlasıyla hareketli. Son bir kaç gündür yan dönmeye çalışıyor ama tek başına dönemiyor. Elinden tutunca dönüyor. Çok sıcakkanlı bir bebek çok güleryüzlü. 20 günlükten beri sesler çıkartıyordu ama neredeyse 1 aydır ses çıkarmanın da ötesinde maşallah sanki konuşacak gibi. Resimlere falan fazlasıyla dikkatli bakıyor dakikalarca inceliyor.
Ser-123 Tam 1 aylık oldukk👼🏻Aşımızı yaptırdık geldik.çok gazlı bi bebek emiyor sesler çıkarıyor 🥰sesleri takip ediyor dinliyor odaklanıyor
Goktug_28 balcicegin_annesi benim oglum da 12 günlük emzirmede sıkıntı yaşıyoruz memeyi aldıktan sonra güzel emiyor ama alırken çok zorlanıyor başına damagini geçiriyor çok canımı yakıyor dişlemiş gibi yara oldu iki göğsümün ucu da sizde böyle sorun oldu mu nasıl çözüm buldunuz