Feyzaemine Benim kızım 3 ay 7 günlük 5440 grm 58 cm boy normal dedi ebemiz..kızım kolik ve reflü var çok kusuyor ağlıyor hiç uyumuyor gündüz sürekli mızmız nszrn öyle oluyor ki hiç durmadan ağlıyor ve ben çok zorlanıyorum ağlıyorum bende sinirden
DeryaDerin adm bebeğim 1 ay 21 günlük Kısa kısa uyuyor uykuya dalma ve gaz problemi var Emerken hala çok sinirli gergin Karnı tok gazı çıkmış altı temiz olduğunda konuşmalara gülüyo kendide sesler çıkarmaya çalışıyo Boy 57cm Kg 4.350 Baş çevresi 37.8
Avzem adm bebegim5 aylik bebelac ile besleniyor Kilosu 6.500gram Gunduzleri hic uykusu yok geceleri uyur
Mhamzaann adm 42 günlük bebeğim var. Sadece uykusunda gülüyor. Uyanıkken güldürmek için çok uğraşıyorum ama gülümsemiyor. ( hikaye kitabı okuyorum konusuyorum şarkı söylüyorumve daha çok sey denedim) geceleri uyanık genelde gündüz uykusu çok. Mama takviyeli besleniyor. Aşırı sinirli bir bebek; mamasını hazırlamak için beşiği ne yaptırıyorum uğunuyor tıkanıyor ağzına biberonu sokana kadar ağlıyor. kabızlık yaşıyor ama yavaş yavaş geçiyor. Nasıl mutlu bir bebek yapacağım bilmiyorum. Kilosu 4120 boy 53 cm
Nescum Duru isminde bir kızım var.2ay 3gunluguz bugün aşimizi olduk biraz mizlandi ama sonra uyudu umarım ates yapmaz yavruma icim gitti aglarken. Kizim: 🌸Çingirak seslerine bayiliyor. 🌸kucakta hoplatilmayi cok seviyor. 🌸Garip sesler çıkarıyor ama daha tam agulamiyor. 🌸Bugunku kontrolumuzde kilosu 4600 geldi ama kiloya cok takilmiyorum gelişimi iyi cok şükür. 🌸Kolik bi bebek gaz damlalariyla düzenli masajla gaz sorunumuzda bitti. 🌸meme+mama seklinde besleniyor. 🌸Altı acikken cok hosuna gidiyor,gülücükler saçıyor.destekli uyuyor. 🌸Gece uykumuz duzenli kesintisiz 5-6-7 saat uyuyor sonrasinda emip tekrar uyuyor.ama gündüz uykusu cok kisa ve hafif. 🌸Banyo etmek cok hosuna gidiyor😌
Zlhtncblk Elif öykü 1 ay 4 günlük Kilo: 4750 Boy: 54 cm Anne sütü ile besleniyor Arada kendi kensine gülümsüyor Gündüzleri uyuyor ( bazı gündüzler gaz sancısından uyuyamıyor) akşamları tam 9.30 da uyanıp 12 ye kadar uyumuyor. Geceleri ise 2 kez süt emmeye uyanıyor. Alt değiştirirken altının açılmasından çok hoşnut ayakları ile pedal çevirme hareketleri yapıyor ( o arada da gazını çıkarıyor 🤣)
NazliBltHy Merhaba.. Oğlum Yiğithan 1ay 4 günlük 3,700 kg 50cm (prematüre🐣) elini yumruk yapıp emmeye çalışıyor, arada kendi kendine gülüyor birde boynunu koklayıp yüzüne bakıp severken gülümsüyor.. aslında çok uykucu fakat gaz sancısından dolayı gündüz uykularımız çok bölünüyor ve reflüden dolayı da kusmamız çok fazla ilaç kullanıyoruz akşam 18:00 den gece 11e kadar gaz sancısı çok şiddetli oluyor ve uyuyamıyor 11 den sonra uyuyor 2 saatte bir emiyor sadece meme ile besleniyor. Yüz üstü yatmayı çok seviyor gündüz en az 1 saat yüz üstü yatıyor..
gozdeyagiz Benim oglumda 4ay 28 gunluk kilosu 7.800 boyu 67 cok sukur hersey yolunda . Bizle bitlikte sofraya mama sandalyesi esliginde oturuyor ve yemeklere karsi asiri istekli oda yemek istiyor hipp combiotic mama kullaniyor 3. Ayindan itibaren (sunnetten sonra basladik ) desteksiz oturamiyor kucakta gezmeyi cok seviyor dis huysuzluklari basladi salya, mizmizlik, elleri daima agizda geziyor etrafina gulucuk atmayi cok seviyor sesli gulebiliyor . Sesli oyuncaklara kardi cok ilgili yatmayi hic sevmiyor tv izlemesini ne kadar istemesemde o istiyor dikkatini cekiyor . Salincakta sallanmaya bayiliyor . Su icmekten nefret ediyor ilik sicak soguk hepsini denedim iceremiyorum bir iki yudum ancak iciyor benim oglum boyle teyzeleri
Eylln21 Benim kızım 6 ay 10 günlük 3260 gram doğdu 7800 gram yemeklere karşı çok istekli sofra gördü mü çok heyecanlanıyor destekli oturabiliyor çığlık çığlığa gülüyor da da de de la la gibi sözcükleri çıkartıyor ellerinden tuttuğunda adım atabiliyor uzanmayi hiç sevmiyor başını kaldırabiliyor tv izlemeyi. Cok seviyor aldigi herseyi ağzına goturmeye bayılıyor gündüz uykularimiz çok kısa gece uykusu iyi çok sukur full mama ile besleniyor ek gıdada yoğurt hariç verdiğim her şeyi yiyor
TuranMerve adm bebegım 4 ay 4 günlük. 7,450 gr kılomuz 64 cm boyumuz. Kıpır kıpır maşallah hopluyor zıplıyor bu aralar çığlıgımz moda oldu son ses çığlık atıyor 😂 bu arada erkek bebegım
Byzsfm Oğluşumm 🦁 1 ay 17 günlük 5 kilo 58 cm boyu Sesleri dinliyor. Kafasını öevirerek takip edebiliyor. Yüz üstü yattığında kafasını çevirebiliyor. Gülüyor ama bilinçsiz. Uyku düZeni sıfır. Gece 1.5-2 saatte bir kalkıyor. Gaz problemimiz devam ediyor. Sürekli bacakları oynatıp pedal çeviriyorum ama cok az çıkarabilşyor.
Nidazime adm merhaba bebeğim 4 aylık 65 cm 7900 kilo salyamız çok akıyor gülmelerimiz çoğaldı kucak istiyor hep ama dönme çabası hiç yok yerde ne zaman başlar acaba
Htc-kzy Jrarya slm.benim.bebegimde 17 gunluk 4.360 gram oldu yakin olduklari icin soruyorum 1 gunluk beslenmenizi yazabilirmisiniz 2-3saatte bir uyaniyormu acaba ben uyandiramiyorum da 😕
Jrarya Htc-kzy merhaba benim bebeğim şuan 7 ay 5 günlük ama o zamanlarda ilk ay üç saatte bir besliyordum gecede alarm kurup üç saatte uyandırıp emziriyodum doymadığı zaman 30 cc mama veriyodum ama günde bir kere ya veriyodum ya vermiyodum ilk bir ay sonunda gece kaldırmadım hiç kendisi uyanırsa emziriyodum oda üç saatten önce uyanmışsa yine emzirmiyo kucağımda uyutuyodum o yüzden mi bilmem kızım şuan gece 11 12 arası uyur sabah 8 e kadar tekrar uyanmaz bi haftadır emzirmeyi sütüm olmadığı için bıraktım gece beslenmesini 1. Ay dolduktan sonra bıraktığım için memeyi bırakması konusundada zorlanmadım aramıyo hiç. Gece gündüz hep üç saatte bir emzirdim max 20 dk emziriyodum birde inş faydalı olur sizede 🍀
Seydakayra Merhaba bebeğim 3 ay 21 günlük kilosu 8.200 67 cm boyu sadece anne sütü ile besleniyor. . Oturmak istiyo yatırınca ağlıyo, çok meraklı, tutmayı yeni yeni öğreniyo, sesler çıkarıyo, çığlık atıyo, sesli gülüyo çok neşeli, beni ve babasını tanıyo, akşam en geç 9da uyuyor gece 2 yada 3 kez emmeye kalkıyo 15 20 dk emiyo . Geri beşiğine bırakıyorum kendi kendine uyuyo .. gaz problemimiz kalmadı şükür biogaia sayesinde 👍 sesli oyuncaklar, renkli eşyalar ilgisini cekiyo. Bol bol saçımı yoluyo 😂 altı açıkken çok mutlu 😊 aklıma gelenler bunlar 😊
Balkus 2 ay 4 günlük meleğim var. Anne sütü alıyor. Ellerini agzinda emiyor hep Heyecanlanir gibi ses cikariyor Keyfi yerindeyse onu severken gülümsüyor Gündüz uykusu yok denecek kadar az Gece 2 de uyur ara ara uyanir. Cingiraklar yeni yeni dikktini cekiyor Ve bu aralar çok anlamsız ağlama krizleri oluyor hala çözemedim 😔😔
Sema99 adm mehrba en ufak kızım 9.5 aylık oldu emekliyor sesler çıkarıyor konuşmaya çalışıyor mama dede diyor alt üst dişlerimiz çıktı mamayı bıraktık yemek yiyoruz hep ediyor müzik çaldığında oynuyor koltuklardan tutunup kalkıyor elinr oyncak verdiğime önce bi bakıyor ona sonra oynuyor 💕 3.5 yaşında kızım var o ise herşeyi tam anlamıyla anlıyor hwrşeyi sayıları ögreniyor renkleri öğrendi şarkj söylüyor uykusu geldiğindr kendi yatar uyanır💕 2 yaşında oğlum var yani (26.5 aylık ) o ise yeni yeni anlamaya başladı kendi kendine yeni yemeye başladı onuşmayı yeni sökmeye başlıyor ama bişey istediğinde ifade ediyor azda olsa 💕 Ama üçünün uyku düzeni çok iyidir üçüde gece sabaha kadar uyır sadece gece en ıfagına pirinç unu yaparım süt ieklinde gece onı veririm açınkca sabahda 11 de kalkar
Yasininannesii adm 29 günlük oğlum var 2 hafta önce 3500 kilo 50 cm idi sese doğru başını çeviriyor parmağımı tutuyor geceleri 3-4 saatte bir uyanıyor düzene giriyor uykularınız mesela sabah 7-8de uyanıp tekrar uyuyor akşamları 9-10da uyuyor 12-1 arası tekrar uyanıyor emziriyorum sadece sabahları ve bazen uykuya damakta zorlanıp huysuzluk yapınca aptamil mama veriyorum
Lale19 adm bebeğim 1 ay 13 günlük anne sütüyle besleniyor. Yüksek seslere tepki veriyor. Hareketlere karşı elleriyle tepki veriyor birini gördüğünde gözleri ve kafasıyla takip ediyor. Masaj yaptiğimda bazı bölgelerde huylanıyor 😀
Erayhusem adm 3 ay 6 günlük 6450kg 61cnm gülücüklerle cevaplıyor konüşmalarımı daha cok hareketli uyku düzene girdi abisini takip ediyor yabancıyı ayırt ediyo