Eslemsura Arkadaşlar mutfak dolabı ve duvarını folyayla kapatan var mı memnunmjsunuz memnun kaldığınız adresi verir misiniz ve sizce kalıcı mi
mavera95 Eslemsura merhaba ben tezgah arasını kapladım eşimle beraber kapladık zor bisey cidden ama o kadar güzel oldu ki renklendir hayatını sayfasından aldım
Tecrubelianne Eslemsura ben orta sehbami kaplamistim ama aseton dokuldu rengini aldi renklendirin hayati sayfasindan
Tecrubelianne Eslemsura ama yap bence bi sorun olmaz ben kiraci oldugum icin esim izin vermedi cok istyiyodum
mavera95 Eslemsura canım foto atmayı bilmiyorum ya tezgah arası toplam 180 liraya geldi ama evrim geçirdi bildiğin
RuyasMom Eslemsura eski evimin tezgah duvarını kapladım memnundum hiç yırtılma sökülme vs olmadı renklendir hayatını diye bir sayfadan almıştım
TiniminiKayra Eslemsura benim mutfak dolaplarim fayansti boyadim..tezgah arasinida folyoyla kapladim cok guzel oldu
TiniminiKayra BARTUMOM canim Instagramdam demetin renkleri sayfasindan aldim boyami metre kareye gore degisir puani 500tlye mâl oldu beyaza boyayip ustune gri mermer efekti yaptim..zaten aldigim bayan yonlendirdi boyarken nasil yapcagim konusunda