Elvin-Mina Muhammedd23 bence piyasadaki en iyi mamalardan biri biz kullanıyoruz şuan 2 geçtik 1 gayet iyiydi memnun kaldım tabikide her bebeğe yaramayabilir denemeniz lazım
PrensesRavza Muhammedd23 Bence en iyi mama o ben hippe geçtim bebeğim çok beğenmedi tekrar düşünüyorum evolvia en iyisi ve kilo alımı da gayet iyiydi
nurayuzun Muhammedd23 ben 8 aydır kullanıyorum artık 2ye gectım cok memnunum cok guzel kılo aldırıo bı sıkıntıda yapmadı
Zeynepcaglar Elvin-Mina yanlışkıkla 1 almışım ben ilk defa aldım evde dursun diye bebeğiö 1 yaşına gircek sence içermi içirmelimiyim
PrensesRavza Muhammedd23 fiyatı 60di bi ara ama şimdi 90a çıkmış malesef bende o yüzden değiştirmiştim
Elvin-Mina Muhammedd23 90 ama internettten 1 numara daha uyguna alıyorduk bix 1 numarayı uyguna buluyorsun fakat 2 numara çok pahalı neden bilmiyorum o yüzden bizde değiştiriyoruz humana geçicem 2 numarada artık
Nurtupu Zeynepcaglar 1 numara yenidoğan ve 6 ay arası 2 numara 6-12 ay diye biliyorum siz 3 numara almalısınız.
PrensesRavza Muhammedd23 Ben hippin kokusunu ve biberon da çok kalıntı bırakmasını sevmedim evolvia da öyle bişey yoktu
Aylasrsn Ben suan kullaniyorum gercekten cok kotu kokuyor ama kaka sorunumuzu bu mama cozdu o yuzden devam ediyorum. Bu ara hava sicak bebegim icmek istemiyo heralde cok zorlaniyorum onu beslerken kokusundan dolayimi istememeye basladi bilmiyorum tabi.
Lmnebrar Aylasrsn Benim bebeğim de bu aralar istemiyor sizde havadan mı bende sütüm mü çoğaldı diyorum acaba
tubabalcihasan Muhammedd23 Ben memnun kaldım ama eşim içeriye bakındım boş gördüğü için değiştirildi Golden vehip kullaniyoruz
Elvin-Mina tubabalcihasan büyük kızım 5 yaşında ondada evolvia kullandım 1 yaşında bütün tahlilleri yapıldı demir b12 kan herşey bakıldı hiç bir eksiklik çıkmadı bn bunu mamadan olduğunu düşünüyorum şimdi diğer kızımada kullanıyorum ama neden bilmiyorum 2 numarası çok pahalı o yüzden değiştiricem yoksa içeriği iyi diye düşünüyorum ama siz ne gördünüz acaba içeriğinde