Ebruasel Anneler bebegim 20 subat 2019 da dogdu sütüm gelmedi mamayada güç yetmiyor ek gidaya basladim iki gundur sorun olurmu dogrumu yaptim acaba
Asya39 Ebruasel benim ki de 20 Şubat doğumlu daha erken bence doktoruna sorsaydın ne veriyorsun ki ek gıda derken 4.ayda tadımlık yapanlara bile kızıyor doktorlar
Aselinannesi35 Ebruasel bizde 20 şubat doğumluyuz siz bebeğiniz için her zaman en iyisini düşünürsünüz ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum 🙄
Ebruasel Pinkbery yetisMiyor iki gun gidiyor bi kutu hipp de pahali yani sorun yasarsam mamaya devam edecegim mecbur
Seydameva Ebruasel ben erken yemeye başlayan çocukların daha iştahlı olduğunu düşünüyorum geç yiyenlere göre bilmiyorum 🥰
Deryammmm Seydameva çok haklısın erken başladım kızıma zayıf doğmuştu şimdi maşallah görmen lazım doqrusun bu konuda
Sinem1051 Bnm kızım da 4 aylık sadece elma suyu veriyorum başka ne verebilirim sürekli emıyo sütüm yetmıyo artık
Reyhan37 Sinem1051 yogurt mayalayıp verebılırsınız benm kızımda 19 şubat 2019 dogumlu bende ıkı gndr verıorm
Seydameva Sinem1051 sabahları çaylı ekmek yapın ama çayı bir iki damla damlatın içimden biraz bekmez katabilirsiniz ben öyle başladım 6.5 aylık hala her sabah yiyor 🥰
Happyanne123 Seydameva caylı ekmek nedir ya saka mı yapıyosunuz ekmek bide cayıda var yanında bence siz ona sucuklu yumurta yapın en iyisi gercekten biraz iyi örnekler verin insanlara
Seydameva Happyanne123 yapıyorum merak etmeyin konusmayonterh edeceğinize yapmazsınız okur biter ben veriyorum ve bu sizi hiç ilgilendirmez burda ki herkesin aklı var vermek isteyen verir vermek istemeyen vermez Buda sizi alakadar etmez.