gknrylmaz Oğlum 18 aylık maşallah bi çok kelimeyi söylüyor örnek vermek gerekirse “baba, dede, meme, ham, hayır, gel, git, düğme, bitti anne demiyor kim olduğumu biliyor ama sadece A diyor 🥺 acaba neden Anne demedi hala sizin bebekleriniz ne zaman anne dedi
BirAlparslanAnnesi gknrylmaz benim oğlum 13 aylık babasına baba bana abla diyor😂😂😂 elbet der inşallah minik kuşlar birgün anne
mino01 gknrylmaz bizimki sesleneceği zaman diyor ama ben anne de deyince demiyor 😆 naz yapıyorlar bence. Bizimkide başta demiyordu. Şuan 22 aylık 2-3 aydır diyor. Sizin dediğiniz gibi diğer kelmeleri söylüyor
BuseCan gknrylmaz inat ediyordur 😂 oğlum anneannesine inatla anne dio. Halasına nene dio 😂 ısrar ettiğiniz için demiyordur ☺️❤️
Cambardak BirAlparslanAnnesi bir arkadşımda böyle bebeği abla diyor sürekli ama git annene şunu ber deyince getiriyor biliyor ama abla diyo ettaftaki herkes abla diyor sanırım ondan ailede
BirAlparslanAnnesi Cambardak benim oğlumda öyle annen nerede yada anneni çağır anne gelsin va denildiğinde beni biliyor ama ya işine gelmiyor ya dili dönmüyo 😂😂😂ahahah canı sağolsun
gknrylmaz Cambardak benim oğlum da öyle beni tanıyor anneyi göster anneye götür vs gibi şeyleri yapıyor ama demiyor 😂
Birranneee34 gknrylmaz baba, dede, meme, ham, hayır, gel, git, düğme, bitti belki daha fazla kelimesi var ama anne demiyor. 16 aylık. Beni çağırınca baba diye çağırıyor. Ama anne olduğumu biliyor
Demetbulut gknrylmaz 18 aylıkken oğlum bana nünüm 😍diyordu eşimle gülüm deriz birbirimize hala daha öyle anne de diyor ama genelde nünüm diye sesleniyor 2 yaşında şuan
mutlucan gknrylmaz 14 ayliktan beri diyor su an 18 aylik abilerine abi abicim babacim annem annecim gibi kelimelerle hitap ediyor surekli soyletmeye calisiyordum inad ediyordu bir anda kendi cani istedigi zaman soyledi
Adababy gknrylmaz kızım 7 aylıktan ilk kelimesi anne oldu şu an 10 aylıkta baba dedi dede nene gel git cik cik (kuş) hayır vs söylüyor (12 aylık şu an ) bebekler öyle müthiş bi beyne sahip ki canı isterse diyolar istemezse demiyolar keyfi öyle gelmiştir demiyordur canım
Annepandaa gknrylmaz bende sizden bahsettim. Sürekli yanındasınız. Size seslenmeye ihtiyaç duymuyor. Ana kuzusu..
Balkupum2505 gknrylmaz valla yorumlar bi nebzede olsa rahatlatti 😀 yoksa doktora götürmeyi düşünüyodum 😀