oyoyoyyedibeni sallamak şiddetli ise zararlı var diye okumuştum, mümkünse yapmayın evet gerçekten koliklik gaz sancısı zor şeyler ama çare sallamak olmamalı, bende bi keresinde 1 hafta falan aşırı ağladı salladım ama uyumadığını fark ettim bide gerçekten kolayıma geldiği için çünkü onu sallarken oturup TV izledim telefonla takıldım. Çeşitli stilleri denedik neler yapmadık. bu yazdıklarım esnasında hep ağlıyordu sancı dan gazdan vs.
Öncelikle kemer havlu vs ısıtıp karnına koyup kundak yapıyordum, kucağımda evin her odasında cebime telefonu koyup süpürge sesi, pişpiş, davlumbaz sesi açıyordum ağlama şiddeti kesilmiyordu huu huuu huu diye dolaşıyordum hafif zıplatır şekilde.
Çoğunluk evin içinde bebek arabasıyla dolaştırdım beyaz gürültü hep var radyom var evde ona yükledim hatta. Gece boyu da kapatmazdım yeni yeni kapatmaya başladım. Bebek arabası aşırı iyi oluyor sadece daha uzun süre dalması sürüyor ama.
Sonra emzirir gibi kucağımda tutup hoplatarak olduğum yerde uyuttum.
Bi ara full kundak yapıp yatağına uykusu gelmeden bırakıyordum uyuyordu. Artık öyle yapmıyor.
Şu anda da kucağımda göğsüme kafasını yasıyor kulağına hafif huuu huu diyerek uyuyor yine arka fonda beyaz gürültü mevcut. Bunların hepsi beni ona bağlıyor ama en azından koynumda huzurla. O ağlayıp uykuyu reddettikçe hafif zıpladım, kucağımda iyice sarıp sarmaladım sakinleşene kadar kendi ağzımla da piş piş huuu diyerek dolandım evde. Dışarıda zaten bebek arabasına koyduğum gibi uyur çok şükür ı konuda zorlanmadım