Tosbikella ElmarNarmin ayy 😬 özür dilerim yani seneye dahada eski olacak artık güncelleme yollamayacaklar sanırım
AlyaEce Tosbikella Ya söylemek istememiştim ama söyleyim klozete su temizdi ama yinede musluğa tutup yıkadım ıslak mendille sildim🤦🏻♀️😂
susunbebekuyuyo Tosbikella youtube iphone hoparlör temizleme yazın videolar var vol 1 vol2 vol3 diye onları dinleyin son ses çok işe yarıyor hoparlördeki suyu pisliği dışarı atıyor inanın eskisinden daha iyi çalışır
Tosbikella susunbebekuyuyo seste ekranda yani suan hiç bi aksamında sorun yok ama olur mı acaba bekledikçe
susunbebekuyuyo Tosbikella zannetmiyorum olacağını ses boğul gelirse dediğim videoları izleyin ben iphone 11e yaptım sesi inanılmaz fark etti ki 2,5 senelik telefonum hoparlöründeki sesi arttı resmen
Tosbikella Adababy ya bende öyle biliyorum ama öyle derin değildi lavaboda tabağın içinde su vardı löp diye düştü zaten hemen aldım kılıfı çıkardım kuruladım ettim kart yerini çıkarıp baktım
Tosbikella Aybukemm x geçiriyor bizzat kardeşim gecen sene suyun altında fotoğraf video cekmişti ve sonuç hüsran
Tosbikella susunbebekuyuyo onuda deneyim benim 11 de deneyim ama çantamda olduğundan alt kısmı hep toz kapıyor
Tosbikella susunbebekuyuyo denedim benim diğerinde bunda da açtım da fark var sanki ya iki iphonedada 😅