Tosbikella Kızlar benim iş telefonum birde normal telefonum var iş telefonum eski model ıphone 7 bugün konuşma yaparken suya düştü ama hemen çıkardım sorun yaratır mı ya çalışıyor ama korktum hemen kuruladım saç kurutma ile ama korkum geçmedi 😅
feratlarkupeklergiremez Tosbikella bazı aksamlar paslanır muhtemelen ama çalışır pirince yatır ama kulaklık girişine pirinç girmemesine dikkat et
Ogiogi Tosbikella iPhone 7 Plus benimki de suya dayanıklı benimki de çok düştü suyun içine ama hicbirsey olmadı müdahale de etmemiştim tekrar bi telefonun özelliklerine bak istersen 7 de öyledir büyük ihtimal
Tosbikella feratlarkupeklergiremez kılıflıyfı öyle cok aşırı suya degil tabağın içinde ki suya düştü düşmesiyle çıkarmam bir oldu suan iyi gbi telefon ama sonra bi sıkıntı olur mu genelde suya karşı dayanıklı deniliyor ama
feratlarkupeklergiremez Tosbikella o zaman hiç takma 😃 dayanıklı evet ama pas tutuyor bazı giriş yerleri
Tosbikella Ogiogi evet 7 ve üstü öyle olduğu söyleniyor şuanki normal kullandığım 11 onu fazla kullanmıyorum iş telefonu 7 daha fazla kullandığım için bi an korktum açıkçası
-Gizem- Tosbikella benimki 7plus su geçirmiyor denize bile soktum 7 de aynıdır belki googleda yazar bir bakın
Tosbikella feratlarkupeklergiremez ayyy yemin ediyorum telefon fiyatları artmıski yani inşallah bisey olmaz
AgentMom Tosbikella 7 ler 5-10 dk ya kadar suda kalma özelliği vardı. yanlış hatırlamıyorsam. Eltimde düşürdü bir şey olmadı hala kullanılıyor.
feratlarkupeklergiremez Tosbikella ben X ile havuza girdim hala çalışıyor ama kulaklık kısmından pas çıktı belki de klordan olmuştur
Aybukemm Tosbikella 7 plus kullanıyorum kızım telefonumu ev sildiğim kovanın içine atıp yıkamıştı 🙄 ve tabi bozuldu yaptırdık ama yine bozuldu tekrar yaptırdık şuan çalışıyor 😅
Tosbikella Aybukemm x geçiriyor bizzat kardeşim gecen sene suyun altında fotoğraf video cekmişti ve sonuç hüsran