obal diyete başlıcam kararlıyım o nişan elbisemin içine tekrar giricem herkeze inat 😡😡😡😡😡😡😡😡 4 aylık oğluşum sadece anne sütü alıyor tavsiyeleriniz var mı diyet için 😇
alchn obal fazlasında gözüm yok valla bende keşke hamile kalma dan. Önceki güne dönsem başka vlaa istemms😆😆😆
Snowglobe obal sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yiyin. Peynirinizin üzerine çörek otu döküp tüketin. Bol yeşillik ve Bi dilim tam tahıllı ekmek yiyin. Öğlenleri iki ara öğün yapın. Kuru meyveler yulaf ezmesi yoğurt ve mutlaka sade kahve için. Kahve yanında bitter çikolata yiyebilirsiniz. Akşamları et balık tavuk varsa çorba için ama sebzeli yemeklerin yanında içmeyin. Yine 1 dilim tahıllı ekmek yiyin. Yemekten Bi kaç saat sonra tarçınlı süt ve yanında cici bebe ya da petibör bisküvi yiyebilirsiniz. Emzrmeden önce ve sonra 2 bardak su için.
Yerfistigininannesi obal aralikli oruc leslie ip atlama birsz yürüyüş arada detokslar yapip 30kilo verdim daha 10 kilo daha vermek istiyodum ki çok bıktım sonrada hamile oldugumu öğrendim
annemmm2021 obal bende 4 aylıkken başladım 13 kilo verdim iki ayda diyetisyen eşliğinde veriyorum sütüm de azalma olmadı çok şükür normalde de az olan bi sütüm vardı
obal alchn kıyafetim eşimin akrabasında iste diyorum önce zayıfla diyor ablamlarda sana olmaz ki artık diyor valla hırs yaptım boğazımı tutmam lazım 😂😂
Efy Ekmek hamurişi tatlıyı kesin bol bol su için ve mümkünse çok geç saatlerde yemek yemeyin inşallah başarırsınız 😊
obal Snowglobe ayy çok teşekkür ederim kaç kilo verdiniz bu programla 15 kilo fazlam var gider mi 😭😭💘
Aysshn-123 obal bende aynı ya 76 kiloyum 15 kilo vermem gerekiyor özellikle sezeryan göbeğimin gitmesini istiyorum ve ben bugün başladım diyete 🥳
fresh_mom obal bende 77 yim 65 e falan düşsem ona da razıyım 8 den sonra bişey yemiyorum ve Leslie yapıyorum sabah aç karna kekik çayı içiyorum ama sütünüzü etkileyebilir bu rezene içebilirsiniz hem süt yapıyor hemde tokluk hissi veriyor
Snowglobe obal 7 kilo fazlam vardı 4 hafta da 3 kilo verdim. Ki 1 haftası çok dikkat edemedim. Önemli olan istikrarlı olmak ve her gün aynı saatlerde uygulamaya dikkat etmek diye düşünüyorum. Ben emziren anne diyeti yaptım. Genel hatları ile buydu.
Snowglobe Yerfistigininannesi ya bu leslie sıkılaştırıyo mu peki. Benimm şuan 2 kilo fazlam var ama sanki daha fazla gibi gözüküyor. Leslie ile zayıflamak mesele değil öenmli olan sıkılaştıran egzersiz de yapmak.
obal Yerfistigininannesi aa tekrar verdiklerinizi aldınız mı ama çok iyi 30 kilo vermişsiniz🥰 teşekkür ederim
obal Snowglobe bn aşırı abur cubur yiyen bi anneyim bugün 1 pasta yedim 6 kişilik tek başıma ağzım boş durmuyor acaba ne önerirsiniz canım bişeyler yemek isterse atıştırmalık 🤭
F0244 Ekmeği azaltin akşam 7 den sonra birşey yememeye çalışın porsiyon karı küçültün pirinç yerine bulgur pilavı ni tercih edin (5 kaşık sadece,) makarna çok yemeyin acıkınca kahve için şu tüketimi ni artırın zayiflarsiniz ben eski kiloma kavuştum bebeğim 7 aylık😉
obal F0244 teşekkür ederim 1.63 boyumla eskiden 60 kilodum evlenmeden 54düm şuan 77 aşırı fazla kendimden soğudum inşalllah veririm 😒
Yerfistigininannesi Snowglobe kesinlikle sıklaştım hele kollarim annem bile kizim liposekşin mi nedir ondan yaptır diyodu kollarim baya inceldi nişanlıyken giydigim gömleklerin kolları bile genis rahat oluyo gobuse de mekik ip atlamakts iyi geldi
Yerfistigininannesi obal yok sadece üç kilo aldım ods son zamanlar salmıştim ondsn hamilelikte de daha başlangıç inşallah cok almam ilkinde 20kilo almıştım
Belis-mom obal spor gecmisiniz yoksa direkt Chloe ting in programlarina başlamayın önce Leslie ile yürüyüş yapın temponuzu yavaş yavaş artırın kademeli ilerleyin inşallah ben de baslayacagım diyete 🙄🙄