morpatii İlk doğum özelde sezaryen oldu 2.yi devlette düşünüyorum ama dikiş için normal dikiş yapılıyormuş bilemedim. Aranızda devlette sezaryen doğum yapan anneler var mı ? Sizin dikiş nasıl oldu memnun kaldınız mı ?
1ana_2evlat morpatii Bende ilkini özelden yaptım ikimcimi devlette hic farki yoktu çok ilgili ve güzeldi.. Dikisimde estetik yapıştırma ip yok
Seymagil Bursa şehir hastanesinde acil sezaryen oldum bilgim yoktu, olduktan sonrası için söyleyeyim yapıştırma diyolar sanırım ondan yapmışlar dikiş yok Sadece iki başta birer dikiş var oda iç dikişlerin ucu imiş 😅
Prenseslergibiydim Eltim Cerrahpaşa’da doğum yaptı estetik dikiş oldu. Ve konforum çok iyiydi keşke ilk 2′yi de devlette yapsaydım dedi🤷🏻♀️
morpatii Prenseslergibiydim öyle dediğine göre özelle arada fark görmemiştir 😌 bende devlette düşünüyorum kardeşim ısrarla normal dikiş atıldığını söylüyor ve birkaç arkadaşı enfeksiyon kapmış
Seymagil morpatii ben biraz uzun kaldım hastanede o yüzden o iki dikişi oradayken aldılar zaten sadece kesip bırakıyorlar bir dakika bile sürmedi sanırım, hastaneden çıksanız da bir hafta veya beş gün sonra sağlık ocağına gidip aldırın diyorlar. evet memnun kaldım neye uğradığımı şaşırsam da 😂😂
morpatii Seymagil benimde yapıştırma estetik dikiş yani ama hiç aldırma durumu olmadı sabah 9 da doğum yaptım sonraki gün sabah 7 de taburcu ettiler ama
Bualemdeyeniyim morpatii devlet ama sadece kadın hastalıkları ve yenidoğan ve cocuk hastalıkları üzerine bir hastane
morpatii 1ana_2evlat 🥰 çok güzel yorumlar geliyor peki canım sezaryeni hemen yapıyorlar mı yoksa normal doğumu beklemiyorlar demi
Seymagil morpatii ilk doğum sezaryen ise tabiki normal için beklemiyorlar gün veriyorlar 😅 ben orada beklerken bir hanımefendi için gün vermişler yeme içme o şekilde gel demişler ablamiz da yiyip içip gelmişti😂 hala unutamıyorum baya kızmıştı doktor 😂😂