sunflower İyi akşamlar hanımlar.Oglum 14 aylık peditus şurup almıştım arkadaşım önermişti evde bulunsun diyerekten aldım ve oğlum geceden beri öksürüyor önceki öksürmesinde doktora gittim antibiyotik veriyo ve ben antibiyotik kullanmak istemiyorum.peditus şurubu kullanan varmı öksürüğe hırıltılı nefese iyi gelir mi ilerlerse hastaneye gideceğiz eşimin iş yerinde izin almak biraz sıkıntı ha diyince çıkıp gelemiyor.Surubu kullanan varsa yardımcı olabilir mi?☺️
Elizya17 sunflower biz kıllandık daha önce iyi geldi ama Şuan yine öksürüğümüz başladı pek etki etmedi bu sefer
Mucizemmmmmm sunflower benim oğlumda nezle gibi eczaneden sorarak aldım öksürüğü pek bilemiyorum ama soğuk algınlığı için diye biliyorum ben
boncugum50 sunflower bende kullandım ama pek bi faydasını görmedim iburamin zero peditusa göre daha etkili 1 tatlı kaşığı verebilirsin
gizemozdemir90 sunflower ben burun akintisi oldugunda veriyorum. Olcegi bebegin ayina kilosuna gore degisir bildigim kadariyla.
Burcu011 Elizya17 eczacı 1 ay içinde etkisini kaybediyor ilaç lar demişti ondan olabilir mi etki etmemesi ?
sunflower Mucizemmmmmm geçmiş olsun bende internet üzerinden baktım öksürük hırıltılı nefes soğuk algınlığı üst solunum yolu hastalıkları falan yazıyordu
sunflower boncugum50 öksürük için faydası olur mu peki iburamin in oda soğuk algınlığı için verilen şurup sanki
Angel_45 sunflower genel olarak iyide ben öksürükte zaditen mi ne ondan memnunum ismini TM hatırlamıyorum balgamlı ve hırıltılı da o normal kuru öksürükte prospan iyi geliyo
Angel_45 sunflower kuru öksürükte yani ilk başlarken faydasını görmüştüm ben balgamlida işe yaramadı siz yine iyice araştırın doktora danışın
Angel_45 sunflower bu arada zaditen dediğimde grip nezle içinmiş şimdi baktimda yanlış olmasın diye 🙄
BugsBunnyy sunflower antibiyotik kullanmak istemiyorumla olmaz ki ama gerekliyse dogru tedavi yapilmazsa devamli tekrar eder
sunflower BugsBunnyy herşey e antibiyotik veriyorlar ya bence o yüzden bu kadar sık hastalar oldu diye düşünüyorum bağışıklığı falan kalmadı vücudunda kuzumun o yüzden götürsem gene antibiyotik
Balkes sunflower bence en azından sağlık ocağına götürün ust solunum yolu mu yoksa alt solunum yolu sikintisi mi var ona göre dr onayı alın. Kizim da da öksürük nezle vardi bizim de etki etmedi alt solunum yolu enfeksiyonu olmuş.
Berilinannesi_ sunflower Peditus bende kullandım ve eczacı 1 yaşında 1 çay kaşığından fazla verme dedi ve öyle yaptım. Ama soğuk algınlığına iyi geliyor öksürüğü geçireceğini sanmıyorum. Kızım da şu an öksürük var doktorumuz Zaditen ve Prospan verdi gerçekten fayda etti. Bitkisel şurup zaten isterseniz deneyebilirsiniz. Beni kızım da 1 hafta sonra 16 aylık olucak
Rikaa sunflower cigerlerine iner antibiyotiksiz enfeksiyon. Sonra zaturre bronsit postlari okuyoruz. Vermeyin peditus falan, bu ilaclar havale riskini arttirir, 14 aylik cocuga cok cok cok zor durumda kalmadikca verilmez. 4 yas ustu icin kullanimi uygun.
Berilinannesi_ Rikaa Uzun süreli ve fazla ölçek önerilmiyor gerçekten. Ama doktora da sorduğum halde 1 çay kaşığıyla bir hafta kullanabilirsin demişti. Ama ben burun akıntısı durunca 1 haftayı tamamlamadım.
sunflower Rikaa gece yatırırken çok az bı verdim ama bugün gidince antibiyotik yazar diye düşünüyorum yine bir muayene ettireceğim çok sağolun dediğiniz için ☺️