Deletedmom27337 Hayırlı günler hanımlar :) xiaomi nin mop prosu varda acaba su tankına yüzey temizleyici koyuyor musunuz???
susunbebekuyuyo Deletedmom27337 hayır sadece sirke koyabilirsin ben silme pedine mesela pril döküp elimle çok fazla köpüğünü alıp öyle sildiriyorum bazen ama devamlı sirkeli su kullanıyorum
syaby Deletedmom27337 robot süpürge için özel deterjanlar var normali borularını tıkıyor diye yasak ama özelide ne kadar sağlıklı makine için bilemiyorum en iyisi koymamak
Deletedmom27337 Tatlican google da ve youtuebe da baktım da koyanda var olmaz diyende o yüzden emin olamadım bende
Deletedmom27337 susunbebekuyuyo bende pedini yüzey temizleyiciyle nemlendirp öyle sildiryorum da google da baktığımda yapn varmış birde robot süpürge için deterjan çıkmış ondan sizlere sorayım dedim 🤔 teşekkür ederim :)
susunbebekuyuyo Tweetyy valla ben hiç koymadım ki zaten kızım emeklemeye başladığından beri yani bir 20 aydır ev deterjanla silinmiyor ondan sebep sadece sirke ve pril kullanıyorum deterjan koymak aklıma gelmedi
Deletedmom27337 Zlm bende pedi nemlendiriyorum yüzey temizleyiciyle 🙈 ama sanki içine koysam daha çok deterjan kokar gibi hissettim 😂
Tweetyy Deletedmom27337 1.5 senedir koyuyorum valla her marka yüzey temizleyici hatta parke temizleyici vs hep koydum 🙈 konulmaması gerektiğinide düşünmemiştim hala calisiyor 🤭
Tweetyy susunbebekuyuyo benim bebis daha yeni 18 gunluk 🙈 1.5 senedir kullanıyorum robot süpürgeyi valla hic arastirmadim açıkçası deterjan zarar verir diyede düşünmedim hep koyduk yüzey temizleyici 😁 allahtan bozulmamış
susunbebekuyuyo Tweetyy valla bozuyormu orasını bilemiyorum youtubeda birinden izlemiştim öyle almaya karar vermiştim onlar sirke koyuyorlar deterjan koymayın demişlerdi ona istinaden koyuyordum sirkeyi zaten sirkeyle siliyorum yerleri diye hiç araştırmamıştım 😂😂
Deletedmom27337 Tweetyy bende baktım direk su damlıyor herhangi bir aksama denk gelmiyor 🤷🏻♀️ Bilemedim bende
Asellinannesi Deletedmom27337 yaa ben hiç sildirme yapmıyorımm cok yavas sılıyor yada benim makinamdamı sorun var su hazneli aparatı takınca algılamıyor
Deletedmom27337 NergizEmine gerçekten mi :) araştırdım cnm merak etme kullananda var kullanmayan da o yüzden burdaki annelere sordum ;)
Wolverine Deletedmom27337 hayır kullanmıyorum, özel deterjanları varmış ama ona bakabilirsin. Ben silme yapmadan önce oda kokusu sıkıyorum mop bezine
Deletedmom27337 Wolverine bende mop bezini yüzey temizleyciyle ıslatıyorum :) böyle devam o zmn :) sağolun :)