Busra38 bebegim 7bucuk aylik mamaya baslamak zorundayim hamile oldugumdan. Doktor memeyi birakman lazim zararli dedi aptamil aldim icmiyo icine cicibebe atim gene yok icine balli irmikli (aptamil) atim gene icmedi sutlu pirinc (herobaby) de kattim gene icmedi acliktanda surekli mizmizlaniyo napcami sasirdm benm duruma dusen yada fikri tavsiyesi olan varmi acil 😞
Zeyneptoprak Busra38 hamileliğinde risk falan mı var bi anda kesmen zor olur başka bi dra daha git bence
Janss Busra38 Başka bir doktordan da fikir alsanız emzirmeyle ilgili ? Bazı risksel durumlar olmadığı sürece devam edilmesince sakınca görülmüyor . Bebelac Gold 2 nm bebeğim severek içmişti , birde onu deneyin isterseniz 😌
ilknurcelik Busra38 bende 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim çok sıkıntı çektim mamaya alıştırmada ama 2 ayda alıştı şimdi 12,5 aylık bayıla bayıla içiyor
Busra38 Ladyofdark bende emzirmeye devam etmeye dusunuyodum taki kizim iki gundur emmemeye basliyana kadar 😓
Nurdanhakan Busra38 ne kadarlık hamilesin hemen kestin mi veya kesebildin mi memeni ? Bende 13 haftalık hamileyim oglum 14 aylık ama halen emiyor
Busra38 Nurdanhakan daha 5gun felan oldu ogreneli daha iki gun oldu mama deneyeli geneden uyudugunda felan meme vermek zorundayim baska turlu uyumuyo 😓
Busra38 Mirve0109 ara sira yediklerimden veriyordum onada uygun olanlar ama doyana kadar deyil sadece tadimlik
Sareem Bugün kuzenimde hamile oldugunu öğrendi sanırım 5 haftalikmis. 15 aylik emen bebegi vardi ,kesme ama ilerleyen gunlerde iltihap şeklinde mi geliyo sari koyu şekilde kontrol et ozaman kesersin demiş. Görüş farkliliklari da ikilemde bırakıyo böyle.
Nurdanhakan Busra38 ben hamile kaldığımda. Beri emiyor Oglum hemde deli gibi herşey yiyen bir çocuk ama memeden vazgeçmeye hiç Niyeti yok gece sabaha kadar memedeyiz ve bende artık yorulmaya başladım bi sürü vitamin ilacı kullanıyorum değerlerim baya düştü çünkü bebeğin mi emmiyor sen mi emzirmek istemiyorsun benim Öner’im şu bir kaç ay daha emzir hem bebeğin büyümüş olur bu süreçte mama için akşamları gece vermeye başla mesela yavaş yavaş bir kaç ay sonra zaten bebeğin normal herşey yemeye başlayacağı için sende rahatlatsın ozaman daha rahat kesersin ama tabi mani bir durumun var ise onun için bişi diyemeceğim
GmzSnn Busra38 emzirebiliyosun aslında ama diğer bebeğinin de o ilk süte ihtiyacı war oda onun rızkı 🤷🏻♀️ Demekki ilk bebeğinin rızkı bu kadarmış öyle düşün bi de