iki_tospik_annesiii Asyaayaz1 Kız sen burda varsın 😂😂 ben ilk oglumda hamileyken hiç içmedim hiç gazı yoktu bunda çok içiyorum kesiz gazlı olucak
Deletedmom00881 iki_tospik_annesiii niye linçlenim gı 3 aylık oluyor bebe benimde canım var hep bebe hep bebe nereye kadar yetti☹️😬
Asyaayaz1 iki_tospik_annesiii her delikten çıkıyorum🤣🤣canm valla Asya ikinci çocuğum iki gebeliktedede doğumdan sonrada çok tükettim öyle gaz sorunu yaşamadım şükür
Deletedmom00881 Mom54554 3 aydır çok dikkat ettim bebe yinede gazlıydı yeter dedim dün bastım yemeğe baharatı bu günde kola içtim
Beyza_momss Mom54554 iç sesim bunu diyo ama sonrada yazık ya zaten cekiyo bile bile de yapmayim diyorum 😂😂😂
Motheruykusuz24 Deletedmom00881 canım o kadar istiyor ki kaç zamandır içemiyorum. 3. Aya girelim soracağım doktora 😵💫
LavininAnnesii lanadelmiyav ya yanlış anlama ama burda herkes “çok düzgün”🤦🏻♀️Hiçbiri asla yanlış bişey yapmıyomuş gibi geliyo artık bana ondan şaşırdım😂yoksa içebilir yani benim açımdan sorun yok😂
iki_tospik_annesiii Asyaayaz1 hahahah benimde ikinci bebem ilkinde hiç içmedim ama bunda çok içiyorum 😂😂
Banu- Deletedmom00881 bebeğine bağlı ama canınız istediyse beri tadımlık içseydiniz 2 bardak abartmışsınız. Poposunu yakabilir.
Deletedmom00881 Banu- ayyy öyle mi bebeğim zaten gazlı, ama dayanamayıp içtim abartmışmıyım gerçekten ☹️