Deha_2021 Oğlum 2 aylık doktor biraz ilthb va deyip azitro şurup verdi aç karna şırıngayla 3 cc bebeklere antibiyotik veriliyor mu ya
ipekk05 Deha_2021 benim bebeğimde 5 aylıkken kullandı soğuk algınlığı öksürük için mahvetti bu antibiyotik ishal yaptı poposu pişikten yara oldu 😞
MKaraniko 5 aylık. İlk kez kullandık bugun 2. Günümüz. Azomax şurup. Muadillerinden. Yarım ölçek veriyorum ben. 2.5 cc. Eğer 5 cc verirsen 3 gün demişti doktorumuz. Ama doğru olan 1 hafta 2.5 cc dedi. Baya da ağır hasta. Krup öksürük vardı sonrası gribal enfeksiyona ordan da ciğer e inen öksürüğe geçti. İnşallah şifa bulur. Ayrıca dün ilk dozu verdikten sonra ishal kıvamında yaptı bebeğim büyük tuvaletini. Ben de antibiyotik kaynaklı düşünüyorum
ipekk05 MKaraniko evet canım bu antibiyotik çok fena ishal yapıyor ve popoda da çok fena yara ve pişik 😞
Deha_2021 MKaraniko Biz de canım aynı ilaçtan kullanıyoruz 3 cc şırıngayla günde bir defa veriyorum dün başladım vermeye ve 4 saatte 1 buharla bugün daha iyi çok şükür inşallah tam iyileşir