Bade28 Gzmaldeniz normal cnm hemen panikleme başımını dik tutuyomu yüz üstü yatır bacağını kaldırdıkça destekle hoppa falan yap alışır
cemre_-34 Gzmaldeniz yuz üstü yatırım ayaklarından tutup döndürün bi kaç kere ki o da dönmeye alışsın ama elinize bir oyunca alın o göz temas ederken oyuncağı hareket ettirin ki o yöne doğru dönmeye alışsın
Mucizemsin21 Gzmaldeniz sağa sola dönüyormu canım benimkide 5 aylık yüzüstü de dönmüyor sağına soluna da
Mucizemsin21 Gzmaldeniz benimki yarımda dönmüyor 5 ay 5 günlük canım tembel heralde yüz üstüde sevmiyor😂
Bade28 Gzmaldeniz normal süreç her bebek hemen beşinci ay hadi bu yapayım yapmıo zamanı değil gelişimini takip et iki gğm sonra yapar serbest alanı olsn 💐
Zhrabrk Gzmaldeniz normal canim benim oğlum tam 7 aylik olunca dönmeye basladı simdide zaptedemiyoruz😂
ElaZeyAras Mucizemsin21 benimde 5 ay 5 günlük .sanırım ikimizde aynı gün doğum yapmışız .bu arada benimkide dönmüyor 😅
ElaZeyAras Mucizemsin21 evet 29 temmuz benimki kız sizinki ? Mutlu oldum kızımla aynı gün doğan birini buldum burda 🥰
Mucizemsin21 ElaZeyAras benimki erkek bende memnun oldum sizin kızda bizim oğlan gibi tembelmi çıktı😂sağa sola dönüyor mu canım bide ek gıdaya başladınız mı tadımlara
ElaZeyAras Mucizemsin21 evet çok tembel yüz üstü bırakıyorum nasıl ağlıyor anlatamam hiç sevmiyor yüz üstü durmayı 😒 daha başlamadım ek gıdaya .umarım ikimizde de sorunsuz atlatırız ek gıdayi .