RainOverMe Cnmcm123 muz verınce takıp edın oluyorsa muzdandır. Muz yemeden oluyorsa dr a gıdın mutlaka, aklınızda soru işareti kalmasın🤗
sademinannesi Cnmcm123 canım ben muz vermediğim halde olmuştu ek gıda döneminde değildik çünkü, doktorumuz alerjiden şüphelendi diyete girmemi söyledi ve kan damlasından da olabilir demişti diyeti açtık ve geriye kan damlası kaldı o yüzden kestik kan damlasını
Belinnaykk aksam_ evet test de yapmadılar yani doktorumuz hastaneden ayrılmış iyi bir doktor arayışındayım bakalım çok kararsızım
Belinnaykk kirmizibasliklikiz_ aslında istememe değil içeriği daha temiz bitkisel en az rahatsız edici olanından kullanmak istiyorum bakalım önerileri dikkate alacağım ya bide bana verdikleri işte kabız yapıyor ishal yapıyor çok huzursuz yapıyormuş her bebek farklı tabi ama işte iki arada kaldım dediğim gibi
Toprakaren Belinnaykk sağlık calisaniyim vegaferon sakin kullanma içinde paraben var ve kullanılmaması gerekn bir madde daha düzgün ve içeriği temiz damla alsan çok iyi olur ocean microfer sidefer ferrum gibi damla kullansam çok daha iyi olur bizede verdi saglik ocagi hemen çöpe attim eczanede çalıştığım için söylüyorum kullanılmalı