Alyaprenses Hilalyildz 4 ay 20 günlükten sesleniyorum çok şükür çoğu şey bitti ama ben de bittim bu süreçte yıkılmadık ama ayaktaysa değiliz 🤣🤣🤣
Bir_prens_bir_prenses Hilalyildz Atak bu mu Bilmiyorum ama meme reddi var biraz emmek değil oynamak istiyor hep ilgi bekliyor gündüz uykuları azaldı 15 dkka anca uyuyor memeyi 3 dkka emip bırakıyor hemen 4 ay 3 gunlugüz
escmrk Hilalyildz 1 haftadır uykusuz. Memede uyuyan bebeğim uyumaz oldu ne yapacağımı şaşırıyorum gece 3e 4e kadar bağırıyo
Fulyadoga1 Hilalyildz 4 ay 24 günlük kızım . 1 hafta iyi 1 hafta kötü falan derken atağın bitmesine 1 gün kaldığını gösteriyor . Ama benim kız 2-3 gündür tam bir felaket 🤦🏼♀️ Gündüz uykuları düzenliydi şimdi 15-20 dk uyuyup uyanıyor ve uykuya geçerken aşırııı direniyor . Ama diş sıkıntısıda olabilir emin olamıyorum çünkü eli hep ağzında sürekli kulağını çekiyor . Offf çok zordayım bu ara Allah hepimize kolaylık versin
Nisaoz 4 ay 18 günlükden selamlar Bir gun 12 de uyuyor bir gun 4 de Bazen asiri tatli sevimli bazen inanilmaz huysuz ne etsem susmuyor El hakimiyeti gittikce gelisiyor emzigi agzina sokabiliyor, cingirakla oynuyor.
Hilalyildz Nisaoz bizde bugün asla memnun edemiyoruz. Sürekli mızmızlanıyor. Yatarken de, kucakta gezerken de, kucakta dururken de.. Ağlamıyor ama ağlama modunda. Sadece uyurken susuyor🤦🏼♀️
BirMomm 4 ay 15 Günluguz Meme reddiyle savaşıyorum emmiyor uykusundayken emziriyordum artık uykuluykende emmiyor huysuzluk herşey var Allah yardimcimiz olsun
Nisaoz Hilalyildz Şarkı soylemeyi deneyin. Muzik dinletin belki ise yarar. Bizinki cok seviyor ben sarki soyleyince. Hemen dikkat kesiliyor.
Hilalyildz Nisaoz inanır mısınız sabahtan beri tek yaptığım şey ona şarkilar söylemek 🤭 o da kesmiyor artık 😂
sanis61 Hilalyildz yormak lazm bebekler müziğe bayılıyor alıyorum evde deli gibi dans ediyoruz bakıyorum uykusu geliyor direkt ışıkları kapatıyorum ses sıfır uyanınca hemen meme biraz uzun sürsede pes etmemek gerekiyor kucağımda çok tutunca kendini güvende hissettiği an bırakıyor ve uyuyor saat tutarak uyguluyorum ve duş işe yarıyor🤲🏻🥰
Beyseko 3 ay 23 günlükten sesleniyorum bugün kafede bebeğimin şişme Nil Oya balonu görür görmez korkarak ağlaması ve hiç susmaması ( bana tuhaf geldi çünkü hiç bu kadar ağladığını görmedim) susturamadığım için eve gelmem. Ne yiyeceğime bile karar vermiştim
Hilalyildz Beyseko Kıyamam çok korkmuş demek ki😊 bende dışarı da ağladığı zaman terler döküyorum susturana kadar olsun alışacağız😊
Alyaprenses Hilalyildz bizimde tam 3 buçukta başlamıştı yeni yeni geçiyor dayanın 😬ataklarını yeneceğiz 😃🥰
Hilalyildz Bir_prens_bir_prenses elbette hepimizde aynı seyretmez bu ataklar da.. Kimisi daha hırçın kimisi daha sakin oluyor.. Biz bayağı hırçınız umarım siz olmazsınız 🙏
Hilalyildz Nisaoz sadece söyleniyor asla hiç bir şeyden memnun olmuyor 😂 Kaynanasını memnun edememiş gelin gibi hissediyorum kendimi 😂 Börekler açmış, lokmalar dökmüş ama yaranamamış gelin 😂
escmrk Beyseko yatırdığım an açıyo gözünü. 4 aydır kundak yapmadığım çocuğumu kundak yapıp sallayıp uyutuyorum. Hamağa yatırıyorum orada sallamaya devam etmezsem uyanıyo. Gündüz bu şekilde ama gece dahada zor
Nisaoz Hilalyildz Ahh kiyamam size 😂 yeni nesil bebekleri pek nazli bizimkide oyle. Ee bende olsam oyle yapardim A dese kosuyoruz 😂😂
Merakettiklerim_ Hilalyildz Ay bu benim , koca gündür evde dırdırdır basın etini yedi ya hep söylenme modunda 😄😄 sürekli huzursuz huysuz aksi lanet.. volkan konak’ a bağlamak istiyorum burda 😄😄