Missskokulum Zhnce Ha bide şu var.. hastanede doğum yaptım biseyleryemem lazım kayınvalidem evden çaydanlık getirmişti kendisi için hastanede çay içmeye.. taburcu oldum eve geldim bı corba bile yapmamisti
Gryffindor Hastanede annem uyurken beni tuvalete götürmesini unutamıyorum. Normalde kana hayatta bakamaz görür diye tedirgin oldum yok annemi uyandıralım dedim ama hastalıkta sağlıkta demedik mi dedi 🥰
rosesbabys Zhnce dogum yaptıgım gece ben koltukta oturup uyurken eşimin hasta yatagımda yatmasını unutamıyorum 😂😂
ikicocukannesi_bilge rosesbabys benim de aynısı oldu ilk gece heyecandan uyuyamadi, sabahına yatağa yat da uyu dedim ben çocuğun başında bekledim, ah analık ahh, o kadar uykum varken hem çocuğa baktım hem de yatağı kocaya verdim 😂
Minikkkkk Zhnce doğumdan çıkınca herkesin bebeğin yanına koşup onun beni beklemesini ve çıkınca direk elimi tutup gülümsemesini hıc unutamıyorum o gülüş hersey yolunda gülüşüydu
YouTube İkisinde de yanımda olmadığını unutamıyorum .kaynanamın sabaha kadar yatıp uyumasını bide çocuğumun adı kayınpederin adı olacaktı bide eki vardı tek olsun dediğini unutamıyorum
Derinmavi YouTube ne oluyor büyüklerin adını verince anlamıyorum inşallah gönlünüzden geçeni koymuşsunuzdur
Selin0404 Zhnce ben doğumhaneden çıkana kadar ağlamış herkes bebeğimin yanına gitmiş o beni beklemiş canım kocam
halamidagakaldirmislar Eşimin doğum yaptığım gece hiçbir şey olmamış gibi uyumasını unutamıyorum. Ben seslendikçe hıı hııı diye uykudan ayılamadı 😅😂
Zara58 Zhnce hasteneden eve gelmiştik göğüs ucum yok bebek aç sarılık olmuş zaten emziremiyorum ağrılar bı yandan göğüs ucu sıkıntısı bı yandan bebek sarılık olmuş uyanmıyo bı yandan kaynanam uyku derdinde.. bebeğimi göğsüme tutmaya korkuyorum ayağı yapıp yardım etmemişti ama her seferinde altını tam acicakken gelip elimden alıyordu.. daha bir sürü şey 😂 bı benim ki değilmiş ama öyle olan gördüğüm kadarıyla