Fatosaytekin Mavis34 o kadar tanidikki bu sahne ikinci doğumumda asla haber vermeyecegim bebegim 15 günlük olacak sonra duyaracağim ben doğdum diye
Mavis34 Fatosaytekin onlar hic beni arayıp sormaz ama eşim her şeyi saniyesinde arar onlara haber verir keşke söylememek gibi bir şansım.olsaymis
Ahsendsl Missskokulum ben daha kibar söylemeye çalıştım😂 Özellikle kadınların bu kadar ağzı bozuk olmasından hiç hoşlanmıyorum
Ayazinannesi3001 Mavis34 benimki de hiç gelmedi. Hatta diğer oğullarının evinde tavuk pisirmisler yemek yapmışlar hanımefendiyi aradıklarında aaaa öylemi benimde gelmem lazimmi diyerek gitti. Canım anam benle hastanelerde 5 ay çekti.
Mavis34 Ayazinannesi3001 boşver bazı insanların varlığındansa yokluğu daha faydalı. Benimki geldi bir gram faydası yok 15 gün burnumdan geldi resmen
Masal_1 Zhnce kayınvalidemin sürekli kendi ailemin yanında beni sorumsuz yapıp verdiği 500 tl parayı 62616266162 milyon gibi abartıp sürekli söylemesini hala unutamam😂😂
Alminazli Karımı verin çok canı yaniyordur ben bebek istemiyorum dediğini unutamıyorum ama simdi baba kiz beni unuttular 😂
eedu Zhnce doğumdan sonra kanamam vardı normal olarak lohusayım ve eşim doktora doktor hanım eşimin kanaması var çok fazla bu normal olamaz diyip duruyordu bütün hastane öğrenmiştir kanamamı 🤷♀️
1Asel BalarisiYusra Çok zor bir sürecti. Sizin kaçıncı gebeliğinizdi peki birde yaşınızı ögrenebilirmiyim
Elifbeyzam Missskokulum Hiç unutmam kaynanamda anlatırdı dogumdan sonra ayakta yapmış hep kadın tek başına kalmış annesi aynı şehirde olmasına rağmen iki gün durup gitmiş ama eşinin böyle demesi çok sinir bozucu.
tosbikyanak-ela- Zhnce hangi birini sayayım 😁😁 evlendim ilk gece hamile kaldım 34.haftada gebelik zehirlenmesinden doğuma alındım doğumum tam 30 saat sürdü zaten korku panik hayatı tehlike her bok vardı 🙄 odaya çıktım 2. Gün kaynanam dedi ki koydekiler çoktan konuşmaya başlamıştır Esra evlenmeden hamile kaldı diye. O an annemin ona doğum raporunu uzatıp al bunu fotokopi çektir bı koyun girisine bı ortasına bi çıkışına as benim kızım olumden döndü senin cahil köylülerinin ne dusundugu benim hiç umrumda değil dediğini unutamıyorum. Birde eşim bozuk parayı alıp hastanenin duvarını kazimis ağlayarak annemin ağlaya ağlaya bana onu anlatmasini unutamıyorum. Birde doğumhaneye almıyorlar kimseyi annemin dogumhanenin kapısını tepip başlarım sizin kurallarıniza benim çocuğum ne halde ben görmek istiyroum meraktan oluyorum diye ağlaya ağlaya doğumhane de beni aradığını unutamiyorum
Deletedmom789 Zhnce kıyamam sana ❤️ ben de yoğunbakımda bebeğe refakat ederken kardeşlerini gezdir demiştim, çünkü kızlardan birisi hafızlık çalışıyordu bir ay sonra sınavı vardı belge alıcaktı artık, diğeri de onu çalıştırıyordu, kafaları dağılsın diye dedim
Aceranne Zhnce sezeryan sonrası yürürken koluma girip yavaş yavaş yürümek yerine adeta KOŞMASINI unutamıyorum 😂😂
3MelekAnnesi3 Aceranne ahahaha yok kız saolsun pek etkilemedim sonrası önemli hala bebekler uyuyana kadar uyumaz cogu zaman işe 2 3 saatlik uykuyla gider cok yardımcı bana saolsun
MinikTospa Milena11 😅😅 benimde böyle bir anım var. 12 saat hamile halimle yolculuk yapıp eşimin ailesinin yanına gitmiştik. Zaten sürekli oturduğum için gaz birikti şiştim. Eve vardığımızda aynı dediğiniz gibi kuru fasülye içli köfte falan vardı sofrada. Oğulları sevdiği için yapmışlar ama hamile bir kadın var onu düşünmemişler.
Minou Zhnce görümcem ve kaynanamın çocuk ağlıyo diye aç bu çocuk doymayan çocuk böle ağlar demelerini unutamıyorum😂
leopar Zhnce yarına çıkarız diye düşünürken doğurduğunu duyduğumda bu o değildir yanlışlar dediğini unutamıyorum 😂😂hep der ilki 2 gün sürdü ikinci de 1 saat 🤷♀️
RundownMom Zhnce mezardan dedem çıkıp gelse görmeyecek durumdaydım o sebeple eşimin unutamadığım bir hali çalınmadı gözüme 😄