turkan-5 Zhnce sezeryanliyim eşimle gülme krizine girdik oda da eşimi kovdum en sonunda gülmemek için bunu unutamıyorum 😍😂
tazecik1annee Zhnce sezeryan olmuştum ameliyathane den geldiğim zamn hiç hareket edemiyorum hatta gözlerim dahi kapalıydı herşeyi duyuyordum sadece tepki veremiyordum. eşim o zmn çok korkmuştu o anki tepkisini unutamıyorum ❤️😊
kuzey-21 Zhnce gece 2 de suyum geldi. Eyvah suyum geldi dedim yatıyorduk eşimin hemen acele acele kalkıp pantolonu giymesini hızlıca hazırlanmasını unutamıyorum bide banyoya girmiştim on kere kapıya gelmişti saçımı zor kurutmuştum ne bu heyecan 😂
Sevinczeynep Sezeryan olmustum esimde doguma girdi bebek dogdugunda benim elimden tutmaya devam etti hadi git bebegimizi sev dedigimde yanina gitti. Beni birakmamasini unutamam.
Ulkuverasmom Milena11 valla üzülmüştüm bide şey yaptı aaa sen yiyebilicekmisin ya hiç düşünemedim dedi bende dedim ben zaten bişey yiyemiyorum yediğmi çıkarıyorum oğlun yesin yeter günlerdir bişey yemiyo demiştim 😂😂
sonlafsokucu Zhnce ben sancı çekerken hadi ıkında kafası çıksın sevelim biraz, hadi biraz bağır da doğum yaptığın anlaşılsın bak milletin karısı nasıl bağırıyor dediği anları unutamıyorum 🤦🏻♀️
Kubrakaynak08 Sezaryen doğum yaptığım sırada eşimin elimi hic bırakmamasını sıkı sıkı tutmasını , doğum dan sonra bebeğime hayranlıkla bakmasını unutamiyorum 💜💜
sonlafsokucu Zhnce benim karım hiç bağırmadı diye hava atarak gezindi sonra, birşeyleri yüceltmeyi seviyor ne yapalım böyle sevdim 😂
Afram_miram İki tane kızım var ikisinde de yanımda değildi ilkinde istesene gelemezdi ama ikincide bilerek gelmedi 😑 kaynım geldi ameliyathaneden odama geldim onu benim eşim sandılar bu yaşadıklarımı asla unutamam 😕
UraSsmom Zhnce Korkmamış Allah’tan ağlamamış da. Anahtarla oynarken düşürmüş bide almış nasıl ettiyse bagajın camını açmış da öyle girmiş eşim 😂 Tabi baya bi uğraşmışlar açtırana kadar 18 aylıktı o zaman
Kubrakaynak08 Doğumdan 3-4 saat sonra yürümeye başladığımda annemin ayyy Kübra seni görünce benim dikişlerim agriyor demesini unutamıyorum. Kardeşim 8 yaşında sezaryen ile doğurmuştu annem 😂😂😂