DominikCumhuriyeti1 Mavis34 kıyamam cnm ya hiç bir anne adayının veya anne olmuş lohusanın o an hormonsal değişimler yaşadığı donemde üzülmesini istemıyorum gerçekten çok hasas bır dönem oluyor .
Heyecandorukta Zhnce son 1 saat cok zor gecmisti. Sancidan ellerim ayaklarim zangir zangir titrediginde kendime zarar vermiyim diye bacaklarimi sabit tutmaya calistigini hatirliyorum. O an yuzundeki korku ve caresizligi hic unutmam
nneslihan Ulkuverasmom ya shshsh😃 güzel anılar bunlar🥰 fotoğraflara bakınca hem gülüyorum, hemen duygulanıyorum😂
kucukaga Zhnce annem beni Sezeryan sonrası yürütürken onun anasıyla oturup dedikodu yapmasını unutamıyorum hatta şuan yine hatırladım karşımda oturuyor terliği fırlatasım geliyor 😂😂
Ulkuverasmom Milena11 valla üzülmüştüm bide şey yaptı aaa sen yiyebilicekmisin ya hiç düşünemedim dedi bende dedim ben zaten bişey yiyemiyorum yediğmi çıkarıyorum oğlun yesin yeter günlerdir bişey yemiyo demiştim 😂😂
sarmaliklahana Zhnce Ayyyy salak ya bak aklıma geldi 😆 Hastaneden cıkıcaz bebeği puseyle aldı gitti ben ve refakatçim kaldım ortada araba nerde onu bile bilmiyorum nasıl sinir olmuştum 😆 aradım sen Geri zekalı mısın ben neredeyim nasıl gelcem neredesiniz diye bağrındım 😆 kaynanam kendi babamda almaya gelmişti nasıl gülüyorlar. Dedim aptal ya kızını aldı gitti biz neciyiz 😆😄
egelsenkonuss rosesbabys ya ahahaha sezaryen mi oldunuz? Ben öyle oldum değil oturmak, yurutmesinler diye uyuyo numarası yapiyodum 😄😄 kızım kuvozde kalmisti
Balyanak_annesi Zhnce sezeryanla oldu doğum bebek gece bir anda tıkandı morardi hemsireyi çağır dedim gitti geldi saf saf onlar odasinda yok dedi o can havliyle yataktan nasil kalktığımi bilmiyorum insan.bi HEMŞIREEEE diye bagirmazmi bunu hatirladim siz sorunca
Gly_87 Zhnce ben dogumhanedeyken esimin stresten devamli kendi kendine asansorle ust kata cikip sonra merdivenden geri inislerni izledgm ablalarimn cektigi videolari gulmekten unutamiyorum🤣🤣
Lulum Zhnce acil sezeryan oldum ve kendime zor geldim kaynanam geldi odaya ve ilk sorduğu soru çocuğun parmaklarını kontrol ettiniz mi ? Asla unutamıyorum !!
Sadecezeynep Zhnce bende 3 günlük lohusayken kaynanamın annemin yanında ağzına geleni sayıp küsmesini unutamıyorum
Yusufum2021 Zhnce bana verdiği değeri unutmuyorum hasta bezime kadar değişmesini pansumanımı yapışını iyi şeylerini unutamıyorum 🥰
Hilalaslan Zhnce eşimi 5 dk yanıma almışlardı benim sancılar tavan kendimi kaybetmişim eşim bana diyordu ki ilk çocuk da saldın kendini 2.cocuk da nasıl olacak demişti çııkkk çııkk çocuk deme bana diye bagırmıştım 😂Ona göre alay ediyordu benimle 😅
Balkizlarim 2cocuk_1anne_ aslında olursa sürpriz bir şekilde olucak çünkü hiç beklenmedik anda 🙈💕 yaaa ne guzel rabbim gönlüne göre versin inşallah 💐🤲♥️
Yildizzz Bende aniden suyum geldi kendi annemi aradım diye kendi annem ve babamla gittim diye kaynanam doğumuma gelmedi neymiş efendim ilk önce kaynana aranirmis 2 aylık olana kadar bebeğimi görmeye gelmediler unutamıyorum
Deryaderinasel Yildizzz Kimi aricaksin ya tabiki ilk önce aileni sonra onları Allah aşkına ne saçmalamış gelmezse gelmesin takma bile daha iyi gelmemeleri
1Asel Zhnce Sezeryan doğumdan beni odaya çıkardıklarında ameliyatın verdigi etki ile titrememe eşimin , annesine dönüpte benim neden titredigimi ağlayarak sormasını 😂😂😂 hiç unutamıyorum o halini yaa çok korkmuştu beni o halde görünce 😂
Esraayldz Zhnce eşimin korkusunu telaşını tedirginliğini unutamıyorum. Gebelik zehirlenmesi yaşıyordum
1Asel Esraayldz Bende yaşadım acil sezeryan oldum 34.haftada cok zordu gercekten tansiyonum 17 den assa düşmüyordu cokca ilaca rağmen. Rabbim tekrarını göstermesin inşallah sizede banada