neler_oluyor-hayalde Zhnce oda bişey mi nasıl koydusan gel çıkar diye sancı arasında arayıp bagırmayı unutamıyorum 🤭🤭🤭 ebenin sözü muhteşemdi yerken güzeldi çıkarırken yardım mı istiyon🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Missskokulum neler_oluyor-hayalde Buna gerçekten guldunuz mu komik gelmiş sanırım ama bence çok kaba ve bel altı..
kurkmantolumadonna Zhnce kapıda ağlayarak beklemesini unutamıyorum doktor yanıma geldiğinde sen biraz bekle eşine bilgi vereyim yazık adam perişan oldu deyip çıkmıştı 😂 azcik ölümden döndüm de
Eminos Zhnce ne kaynanamin bana yaptigi masaji unuturum allah razi olsun ne esimin destegini unuturum ne annemin kuran okudugunu unuturum kızkardeşlerimin destegi hic birisini unutmam allah razi olsun
Missskokulum neler_oluyor-hayalde doğumu o şekilde görüyor sanırım gerçekten epey ilginç . Tıpta ayıp olmaz sözünü epey yanlış anlamislar
kurkmantolumadonna Zhnce İlk defa öyle görmüştüm onu ameliyat haneden çıktığım gibi koşarak gelip sarıldı stajyer hemşireler götürüyordu odaya kızlar ayy ne romantik diyolar gülesim geldi 😂😂
Kelebekk17 Zhnce ani sanciyla hastaneye gitmistik sabah 8 di. Hastane odasinda ben sanci cekerken kayinvalidemin telefonda beni niye goturmediniz demesini unutamiyorum. 🤦( Farkli sehirlerdeyiz bu arada 😂)
Ela85 Evde sancılarım gelmişti sabah erkendi epey duşa girip hastaneye gideceğiz bi baktım benden önce duşa girmeye hazırlanıyor temiz gitmesi lazımmış☺️Onun yüzünden evde doğuracaktım bir saate doğum oldu 😅