sonsuz17 Hamileyim aşırı çekti yarın yapayım dedim de sosu domates sosuyla yapılıyor bu sene konserve de yapmadık başka yöntem yok mu iç malzeme için öneriniz var mı ne lezzetli yapar sucuk kaşar gibisinden
dinle_beni_bi sonsuz17 ben ketçap ile yapıyorum. Salça kullanmadım. Ev yapımı domates sosum yoksa salça denemedim.
dinle_beni_bi sonsuz17 evde ne varsa koyuyorum. Sucuk salam vs kaşar olmazsa olmaz zaten. Yeşil biber mantar zeytin domates mısır hepsini koyuyorum evdeki malzemeye göre
Mom73727 sonsuz17 sıvıyag salça bitane domates rendeliyorum baharat çeşitleri pul kara biber kekik az nane isteğe bağlı azda tereyağ güzelce kaynatıyorum bukadr
Anneyim_35 sonsuz17 ben sosuna domates salçası domates rendesi Sarımsak zeytinyağı kekik ve çok az nanae koyarak yapıyorum genelde çok lezzetli oluyo domates olmadığı zaman sadece salça dan yapıyorum ama Sarımsak ve kekik nane aşırı lezzet veriyo
Anneyim_35 sonsuz17 iç malzemede evde ne varsa ne seviyorsanız onlardan koyun ben genelde siyah zeytin mısır sucuk domates biber kaşar koyuyorum