ebilfe-19 Adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı ama nedense kendimi hamile gibi hissediyorum hamilelik belirtileri gösteriyorum kafam karıştı acaba kan testi negatif olan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı
Loreyli ebilfe-19 ben de hamileliğimde adet belirtileri göstermiştim. Adetim 5-6 gün gecikmişti. Eşim hamilesin diyordu ben hayır değilim adet olacağım karnım ağrıyor diyordum 😅
ebilfe-19 Sedaates16 AA gerçekten mi peki kan testini ne zaman yapmıştın hamile olduğunu ne zaman öğrendin
Sedaates16 ebilfe-19 adetime 5 6 gün kala kan tahlili verdim cuma günüydü negatif çıktı sonra salı günü diş için antibiyotik kullanmam gerekiyordu kendim test yapayım ne olur ne olmaz dedim yaptım 20 25 dk sonra silik çizgi çıktı sonra buhar cizgisidir diye emin olamadım tekrar hastaneye gittim kan verdim bu sefer çıktı
Sedaates16 ebilfe-19 hiç bir fikrim yok zaten benim değerim çok düşük çıkmıştı 37 civarındaydı geç döllenme falandır belki de
KubraHira ebilfe-19 Adetime kac gun vardi tam hatirlamiyorum ama acilden kan testi vermistim 0.100 du degerim gebelik yok deniliyordu evde idrar testi bile yapmistim yine negatifti sonra aradan 1 hafta 10 gun fln gecti tekrar kan testi verdim pozitif cikmisti cok sukur rabbim isteyen herkeese nasip etsin ins
Tubikim ebilfe-19 ya arkadaşım deme böyle şeyler bak ben de de negatif çıktı ama baş.donmesi mide bulantısı var yapma yanariz 😭🤣
Miniklerim123 ebilfe-19 kan testi verdikten 1 hafta sonra felan idrar testi pozitif çıktı doktora gittiğimde 8 haftalık hamileydim 🤭
ebilfe-19 Tubikim aman Bencede Rabbim isteyene versin sen hamile değilsindir zaten senin ki yorgunluktandır
Tubikim ebilfe-19 içime kurt düşürdün gittim aldım eczaneden negatif çıktı evde bayram havasi 😁 rabbim isteyene tez zamanda inşallah 😌
Haziran98 ebilfe-19 adetime 1 gün kala kan testi negatif çıktı 4 gün sonra hamilelik testim pozitif ti