Kadernur Kizlar benim 2 qylik oglum var sezeryan ile dogum yaptim ilk zaman o dogum kanamam oldu ama ondan sonra bidaha kanamam olmadi bu durum normal mi 2. Gebelikfen korkuyorum yarin test yaoicam ama insqllah yoktur oyle bisey
Deletedmom_8 Kadernur bende normal doğum yaptım 5 ay oldu hala olmadım😂 doktora da gitmedim ablam normal felan demişti ama tam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom_8 Kadernur korunuyorsan ve eminsen test yapma çünkü hormonlardan dolayı pozitif gösterebiliyormuş
Kadernur Deletedmom_8 icim icimi cok yiyor ya aceba varsa diye cunku oglum 2 aylik ve kolik bebek bu dönem zor geciyor bidaha olursa kaldirmam
Deletedmom_8 Kadernur ah ah bilmez miyim benim kızımda kolik uyku felan yok eşimi zor görüyorum ama eminim de kendimden allahım olmayanlara versin şuan için düşünmüyorum diye dua ediyorum sanırım bu biraz da psikolojik bebek küçük onunla ilgilenirken hadi bir daha olursa diye düşündüğümüzden
Kadernur Drn05 ayyy bunu okuyunca ayriyeten mutlu oldum normal galiba o xman siz hic doktora sordunux mu
Kadernur Deletedmom_8 yaa indallah bidr dogumdan sonra ben hic bisey yiyemedim bebekten firsat olmuyordu 1 bucuk ayda 10 kiloya yqkin verdim artik ölü gibiydim sütüm kesildj aniden esim de kızdı yiyceksin diye simdi yemeye basladjm bu sefer de diyorum adet geciktim istahim açıldı aceba hamilemiyim diye suan herseyi ona bagliyorum insallah pskolojiktir
Drn05 Kadernur yok sormadım kişiden kişiye değişiyor dogumdan hemen sonra gelen de var 1 sene sonra gelende varmış
Almi21 Erhamst 3ay oldu doğum yapalı daha olmadım herkeste bir değil 1 seneye kadar normal valla amman büyüsün de adet ağrısı çekeceğim son şey olsun 🤣
Kadernur Almi21 ayy tqbi oyle brnde adet olma meraklisi degilim valla da gebelikten korkuyorum yarin test yapicam insallah yoktur oylr bieey cevremde de duzgun bilgi alicagim kimse yok hepsi yaşlı 😀
Deletedmom_8 Kadernur ilk aralar oluyor öyle lohusalık cidden çok etkiliyor nasıl olacak neler beni bekliyor düşüncesinden sütün için de bol bol su tüket çok faydası var dut kurusu incir güzel süt yapıyor bir de sürekli emzir göğüslerin sütün yetmediğini düşünerek tekrar dolacak çünkü
Kadernur Deletedmom_8 sütü evet bir sekilde cogaltim simdi bide su icimdeki sıkıntıyı atarsam iyi olucak😃 en kısa zmanada da sprial dusunuyorum
Almi21 Deletedmom_8 ahahah ben aynı herkes dıyo taktır yok dedim alttan mudahale olan herşey uzak olsun eşim korunsun neyseki benim ki Bi 5 sene çoçuk istemiyor ona göre dikkat eder hep biz mi fedakarlık yapıcaz
Deletedmom_8 Kadernur ya 😂 ben eşime geçen şaka yaptım sevinçten havalara uçtu haklı adam sancı ne bilmiyor ağrı ne bilmiyor ben olsam bende isterim 😂