Cesurkusunannesi Merhaba bebeğim tam 3 aylık. 2haftadır falan ellerini emip duruyor, iki elini birden ağzına sokmaya calışıyor😂 emzirdikten hemen sonrada yapıyor aç olduğunu düşünmüyorum ama neden olabilir fikri olan var mıdır? Diş için daha erken diyorlar ama damağı kaşınıyor olabilir mi?
Bebegimm1 Cesurkusunannesi Ellerini kesfediyor siz engel olmayin ellerini yumruk yapip sokardi bazen agzini bulamazdi ben goturdum agzina 😂 ilerleyen aylarda ayaklarinida sokuyor 😂
tineanigra Cesurkusunannesi ellerini keşfediyor daha durun biraz daha büyüsün damaklar da girince işin içine yalanmadık bişey bırakmayacak 😁
Cesurkusunannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm iki eli birden sokmaya calısınca cok komik ve tatlı oluyor🤭😄
1YamanAnne Benimki de aynı. Haftaya 3 aylık olacak, 2 haftadır sürekli yapıyor. Ellerini keşfediyor, olması gereken bir hareket, gelişiyor 😊🙏🏻
Cesurkusunannesi 1YamanAnne kaşıyıcı falan gerekmiyor o zaman emmesinde de izin vermek gerekiyor anladığım
Cesurkusunannesi Bebegimm1 bende garibim sokma oğlum yeme ellerini diyordum 😂 suçlu hissettim kendimi sabahtan itibaren karışmayacağım artık 🤭
1YamanAnne Cesurkusunannesi Ben izin veriyorum, çok uzatırsa da emzik veriyorum. Dr gayet normal bu durum dedi.
Selin_bcr Benimkide öyle birde sürekli salya akıyor ama normalmiş kimi bebeğim emme isteği fazla olurmuş elini battaniyesini çok emermiş ama kötü bir şey değil eskiler de elini emen Zeki olur der 😂
Cihangiriinannesii Cesurkusunannesi Oral dönem. Yani herseyi ağzına sokarak keşfedecek artık ve ellerinden başlıyorlar genelde ☺️
sarmaliklahana Cesurkusunannesi 3 ay 19 günlük bebeğim benımki eaunı cok cok cok eli sürekli agzında 🙃 parmakları keşfediyor agzını dilini keşfediyor. Birde evet damaklar artık kasınmaya başlarmış o yüzden yapıyor 🤭
Mucizem11 Cesurkusunannesi Aynı durumdayız bizde ellerini emmekten kızartıyor artık bide yumruk yapıyo neredeyse tamamını ağzına sokacak kundak yapmadan asla uyumuyor uykusu gelse bile illa emecek o eli😂
Birdunyabircennetannesi Cesurkusunannesi 7 aylığız elleri bitmedi ama hep ıslak elleri. Ellerini kesfediyorlar canım Bizimkide öyle hala diş gelemedi
Kadermelek1996 Cesurkusunannesi 7 ocakta 4 ay olacak bizde ayni durumdayiz eline al dökmüş gibi sürekli el ağızda 😊
Gonecseyhan Cesurkusunannesi benimki 4 aylıkken başladı önce kaşıntı oluyormus bir iki ay böyle sürüyor sonra dış cikariyor