Feride10 Kızlar büyük tuvaletimi yaptıktan sonra temizlik sırasında tuvalet kağıdında açık kırmızı renk kan gördüm. Ama ağrım sızım filan yok, kabızda değilim. Başına gelen var mı? Her zamanki gibi internetten baktığımda çok kötü hastalıklar çıkıyor.
050620 Feride10 canım aynısı bende vardı daha bir ay öncesine kadar bende senin gibi Korktum baya doktora gittim kadın bir genel cerraha çünkü muayane edeceğini biliyordum gittim şikayetimi anlattım kan ve mukus oluyor diye bakmak istedi makata hafif bir çatlak geçirmişsin dedi sonra kan ve afedersin kaka tahlili yapıldı bişey çıkmadı bir ilaç verdi bunu kullan 15 gün sonra gel bir değişiklik olmassa kolonoskobi yaparız dedi bende ondan çok korkuyordum 15 gün sonra gittim baya azalmıştı şikayetlerim bir mukus hala vardı kakada 3 ay kullanmaya devam et ilacı sonra yine gelirsin dedi daha içiyorum yani ilacı
Ozgebrar2019 Feride10 Basurunuz yoksa iç hastalıkları olabilir. Eşimden de çok kan gelirdi midesinde yara çıktı. Sizde ilerlemeden doktora görünün bence
AsyaninAnnesiiii Feride10 bi doktora gidin yinede bendede olmuştu hatta bildigin regli gibi gelmisti. Makat çatlağı olmuş krem filan verdi doktor 😔 geçmiş olsun umarım farkli birşey yoktur.
Feride10 050620 canım çok geçmiş olsun inşallah ilaçlardan fayda görürsün. Senin mukus dediğin büyük tuvaletinde mi farkettin? Bi de kanaman çok muydu acaba? Ben de mukus yok galiba ya da ben mi fark edemiyorum acaba. Bi çatlak olsun başka bişey olmasında Allahın izniyle
Feride10 Ozgebrar2019 öyle çok diyebileceğim bir kan gelmiyor şimdilik ama eşinizin başka şikayeti var mıydı kanamaya eşlik eden? Çok çok geçmiş olsun bu arada
050620 Feride10 sağol canım evet canım dışkıda var yani mukus şimdi hala var mı bilmiyorum bakmıyorum bayadır ama kan yok sanırsam şuan geldiği zamanlarda çok değil işte dışkıya bulaşmış bir şekilde yapıyordum sana da çok geçmiş olsun canım hemoroid başlangıcı işte senin de muhtemelen
Ozgebrar2019 Feride10 Çok sağolun. İlk başlarda kan dışında bi şikayeti yoktu. Basurda olduğu için ondan şüpheleniyorduk. Ama zamanla mide yanması ve mide ağrısı eşlik etti öyle doktora gitti. Meğer mide hastalıklarıda makat yolundan belli oluyormuş
Feride10 AsyaninAnnesiiii canım cevabın için çok teşekkür ederim. Ağrın veya acın var mıydı acaba? Beni en çok ağrısız ve acısız sebepsiz yere kanama tedirgin etti çünkü oyğzden soruyorum
AsyaninAnnesiiii Feride10 öncesinde agri değil de tuvalet ihtiyacimı görürken acıyordu. Zamanla aci geçti hiç birsey olmadi. Ben geçtiğini düşünürken aşırı derece kan geldiğini gördüm ve gittim doktora hemen korktum çünkü. Bildiğiniz bi çay bardağı kadar kanama oldu. Doktorda muayne etti catlak olmus dedi ilac ve krem verdim 3 4 güne düzeldi. Korkumun sebebide bi ilk okuldan arkadaşım makatta basur gibi birsey olmuş ve utanmış doktora gitmemis. Gittiginde ise bağırsaklarının bi cok kısmı alınmıştı. Basur fulan değil cron hastasi olduğunu öğrenmişti. Saglik söz konusu olunca utanmayin lutfen. Ihmal etmeden doktora gidip muayne olun.