SweetPaw Vanilya kart,kıtap kenarlarını kemirme fasli bir ara bizde de çok fazlaydı, çok şükür bu ara onu unuttu ama özellikle hareketli kitapları kopartıp o mekanizmalarını bozmak 21aylik oğlumun en büyük hobisi 😒
Vanilya SweetPaw Benim kızım da 20 aylık olayı yanlış anlattım sanırım kızıma kitap yemeyi çok seviyor
Vanilya Olric11 Bizde de durum aynı. Özellikle koparıp yemeye odaklı. Misal bakıyoruz okuyorum aynı zamanda ama yok hemen elini atıyor koparıp yemek için
Busravebebegii Brutal-Betty https://www.hepsiburada.com/lk-ykler-kk-deniz-kizi---hareketli-kitaplar-p-HBV00000C4O00?url_src=and-product-detail
Deletedmom_109 Vanilya üst üste konulan karton küpler, cırt cırt kitaplarda sevdiği birkaç hayvan, bazı kitaplar.. Oğlum da öyle 22 aylık 😁 hepsinin tadına bakmıştır bugüne kadar 😁
Vanilya Deletedmom_109 Üst üste konulan karton küplerden genelde üç basamak iki basamak yapıp duvara merdivene masaya tırmanma gibi aktiviteler yapıyor çocuğum. Benim kızım sanırım fazla yaramaz. Bugün bir anlık mutfağa girdim çıktım baktım ki masanın üstünde basamak da yapmamış. Sandalyeyi kaldırdım zaten artık düşecek diye nasıl çıktı bilmiyorum hiç masayı da kaldırıcam artık
SweetPaw Vanilya ben oğluma sessiz süpürge diyorum o kadar sessiz iş hallediyor ki evde ikimizsek korkutuyor bile bazen, sessizce arkamda bitiyor paaat diye bir gürültü aklımı çıkartıyor bazen 😂
Vanilya SweetPaw 😀 Bir de bitmek bilmeyen enerjileri o kadar enerjiye full sessizlik. A+++++ sesten tasarruf
SweetPaw Vanilya ahahah aynen yaa hareket ettikçe yorulmak yerine enerji tüketiyorlar sanki bitmeyen bir kısır döngü 😂