Busravebebegii Hepsi burada da iş bankasının hareketleri kitapları 19.90 ve ücretsiz kargo 3 tane aldim koşun kizlar 🤗
Vanilya Busravebebegii Hareketli ve cırtlı kitapları kızım koparıp yiyor. 20 aylık😢 böyle olan var mı arkadaşlar ya
Deletedmom0099 Vanilya benim kızımda aynı, 18,5 aylık. oral dönem çok aktif bir şekilde devam ediyor hareketli kitapların bir sayfası bile kalmadı 😂 eğitici kartları da veremiyorum koparıp koparıp çiğniyor
Danlacann Vanilya benimki 7 aylık oda sürekli yemeğe çalışıyor kaç kere ağzından aldım kaşla göz arası koparıveriyor 😣
Birmuallime Brutal-Betty Hepsiburada ya hareketli kitaplar yazın direk çıkıyor.ben daha önce gece hayvanları olanı almıştım
Busravebebegii Brutal-Betty https://www.hepsiburada.com/lk-ykler-kk-deniz-kizi---hareketli-kitaplar-p-HBV00000C4O00?url_src=and-product-detail
Deletedmom0099 Vanilya of valla bi bilsem bana da sinir geliyo artık ya hiçbir şey yaptıramıyorum kağıtlı kitaplı etkinlik doktorlar 2 yaşta bitiyor oral dönem diyor ama bilmiyorum
alinaannee Vanilya 16 aylık bir adet bende de var 😃 zeka kartlarının kenarlarını da yemiş hareketli kitapları artık hareketsiz
Olric11 Vanilya benim oğlumda bütün kitapları yiyor 14 aylık dikkatini dağıtıyorum 5 dk sonra tekrar ağZında
Olric11 Vanilya Allah Allah nasıl bırakıcaklar acaba benim oğlum 5 aylıkken başladı dedim oral dönem tanımaya çalışıyor biraz büyüdü az çok anladığını düşünüyorum artık ama devam ediyor unutmuyorda
Vanilya Olric11 Bizde de durum aynı. Özellikle koparıp yemeye odaklı. Misal bakıyoruz okuyorum aynı zamanda ama yok hemen elini atıyor koparıp yemek için