Uyumsuzz en erken 6.30 en geç 8 de yatmış oluyor 6.30 da yattıysa sabah da 6-7 gibi kalkar akşam yatışına bağlı yani sabah kalkma saati ilk uykusundan uyanınca sabha rutin bakımlarını yaparım alt alma burun açma vücut nemlendirme masaj beslenme gibi biraz alt pijaması olmadan durur ayaklarını çırpar ayaklarını yere basmasını sağlarım ayaklarını yattığı yerden göğsüme koyup beni itmesini sağlarım gaz çıkarma egzersizleri karın üstü egzersizi derken 1 saat böyle oyalarım zaten uykusu gelir hemen hava da çok aydınlanmadığı için emer ve hemen uyur yine en fazla 2 saat uyur kalkar kahvaltı yaparım anakucağında beni izler etrafa bakınır sonra biraz oynarız oyun halısını çok seviyo onda oynar zeka kartlarıyla oynar yan dönme yüz üstü durma gibi şeyler yaptırırım o şekilde sonra tekrar uykuya geçer uyku süresi en fazla gündüz 3 saat daha fazla uyucak olursa uyandırıyorum uyanık kalma süresi de genelde 1.30 saat oluyo böyle bi düzen kurdum şuanlık iyiyiz ekstra gazı vs yoksa biraz düzene girdi çok şükür uyanık kaldığı zamanı dolu dolu geçirmeye çalışıyorum yani şarkı söylerim sürekli onunla konuşurum böylece hem eğleniyoruz hem de yoruluyorum uykuya dalması kolay oluyo benim gözlendiğim bu şekilde yani