10kasim Ada-Lina İstanbul’da Mahmut doğru diye bi doktor var ona bi randevu alın isterseniz çok çok iyi bi doktor
Kmab Deletedmom_34 benim bebeğimde de mukuslu kaka vardı malesef sonra kanlı kaka da yaptı diyete başladım hemen. Kanın gelme sıklığı azaldı ama mukus hala devam ediyor. Ek Gıda ile geçeceğini söylüyor bizim alerji uzmanı.
Deletedmom_34 Kmab bende iki haftadır diyet yapıyorum ama mukus azalmadı bakalım devam edeceğim, çok geçmiş olsun size de🌸
Aag Deletedmom_34 Bende de durum aynı neye alerjisi var anlamadım süt ürünleri kestim muz keçi peyniri yedim en son yine coştu ikisi de alerjen olabilirmiş artık doktora gitmeye karar verdim. Mustafa Aydın a gideyim diyorum yada çocuk gastroenteroloji bölümüne. O da Avrupa yakasında var 2 doktor bilemedim 🙄gereksiz kan testi de yapılsın istemem bebeğimin canı acısın. Deri testi daha doğru oluyormuş ya.
dryuzum Tgbkrm-21 3.ayında kan alarak test yaptı .süt ürünleri alerjisi dediyse dikkat edin içinde az da olsa süt, süt tozu, margarin vb. bulunan ürünlerden de uzak durun .Marketten aldığınız ürünlerin içeriğine bakın .