Vera1810 esleminannesi2 bununla ilgili postum vardı. Dr a götürdün ben kızımı ama kızımın kı burun kısmında ıdı iç taraflar da grillik vardı muayne ettı ve gözün damarlarının renginden dolayı oyle dedı.
ilkgozagrimmmm esleminannesi2 gri lekeler dimi. Benim kardeşimin vardı onu göz doktoruna götürmüştük doktor açıp kendi gözünü göstermişti ondada varmış. oğlumu daha götüremedim onuda yinede götüreceğim. Göz beni olarak geçiyor demişti
esleminannesi2 ilkgozagrimmmm evet göz de gri leke resmini çekebildim atayım size ay rahatladım biraz çok teşekkür ederim pazartesi yine götürmeyi düşünüyorum
ilkgozagrimmmm esleminannesi2 bizimde aynı korkmayın genlerdende gelebiliyormuş. tabi müsait bir zamanda gösterirsiniz yinede
esleminannesi2 ilkgozagrimmmm Vera1810 kızlar çok teşekkür ederim pazartesi doktora götürcem ama içimi rahatlattınız Allah razı olsun sizden 🤲🥰
AloneMom esleminannesi2 merhaba.goturdunuzmu acaba göz doktoruna.ne dedi doktor.Benim kizimdada var gri leke sol gözünde.gorunce tedirgin oldum
esleminannesi2 AloneMom evet götürdüm çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor gözün kendi yapısı ile alakalıymış bazı yerlerde göz tabakasının dokusuyla alakalıymış damarlarla alakalıymış normalmiş yani
AloneMom esleminannesi2 anladım.cok teşekkür ederim 💕bende bı gostericem en kısa zamanda.Ama içim rahatladı ☺️🌺