29052021 Yasemin38 aslında bende çorba vs. Yemesi taraftarıyım. 2 aydır da ısrarla vermeye çalışıyorum ama henüz alışamadı. Yorumunuz için teşekkürler 🙏😇
KaanAnnes 29052021 canım biz 1 yaşına girmek üzereyiz ben de yeni yeni deneme yaptım pirinç unu ve sütten beğendi valla veriyorum Başak markası kullanıyorum denemek istersen onu dene derim kutu olanları pek beğenmiyor bebekler
29052021 Yasemin38 inanın o tarz çorba çok denedim sevmedi, hele kahvaltıyı hiç Bi şekilde yemiyor. Kahvaltı da yumurta sarısı, ev yapımı yoğurt ve labne karıştırıyorum hoşuna gitmedi, biraz pekmez karıştırdım yine sevmedi. Ne vericeğimi şaşırdım 🤷♀️
Yasemin38 29052021 et suyu koy çorbalarına. Kahvaltıyıda sütünden sağıp ekleyerek seyreltebilirsin belki deneme amaçlı. Omlet deneyebilirsin.
Renesmee 29052021 ketbox ın tam pirinç ununu kullanıyorum arada. Meyveyi cam rendeden geçirip pişirdiğim pirinç unuyla karıştırıyorum seviyor öyle tavsiye ederim o markayı
Yasemin38 29052021 canım birde bazı bebekler karıştırılıp yemeyi tercih ederken bazı bebeklerde tek tek yemeyi tercih ediyor. Birde buna dikkat edebilirsin mesela
29052021 Yasemin38 evet çok güzel bir tespit 😊benimki çok fazla karışık sevmiyor ama herşeyden yesin diye uğraşıyorum 😇