29052021 Herkese iyi seneler 😇 bebeğim 8.ayına girdi pirinç unu vermek istiyorum ama hangisi en iyisi (hiç anlamam gerçekten) yardımcı olursanız sevinirim 😇
Aysecela 29052021 ben pirinç unu yerine bebek irmiği veriyorum vitalköy vitma diye yerler var ordan alıyorum ikisi de güzel o sitelerde pirinç unu da var
29052021 Aysecela ben marketlerden bebek irmiği aradım fakat bulamadım. Demek ki İnternet sitesinden bakmak gerekiyormuş teşekkür ederim
29052021 Nursena0606 hiç Bi çorba çeşidini yemiyor, kahvaltıyı da sevmiyor hatta meyveli karışımlar yapıyorum olduğu gibi çöpe gidiyor. Bir de pirinç ununu denemek istedim..
29052021 Aysel03 tahıl ve yulaf olunca daha mı sağlıklı oluyor? Bilmediğimden soruyorum öğrenmek istiyorum 😇
Yasemin38 29052021 tadım yaptığın sebzelerden çorba yap 1 tatlı kaşığı pirinç yada irmik koyarak. Un çorbası,yayla çorbası, meybe püreleri. Kahvaltıda yumurta sarısı labne pekmez muz avokado ceviz içi verebilirsin.
Aysel03 29052021 doktor daha sağlıklı demişti bana hem sadece pirinç unu kabız yapabiliyor iki oldu hipp markasının 5 tahıllı karışımını aldım bazen kahvaltı yerine bazen gece muhallebisi olarak veriyorum benim kızımda çok iştahsız çünkü tahıllar yulaflar daha yararlı
29052021 Aysel03 kızınız kaç aylık? Benim kızım doğuştan kabız malesef Bi türlü ilaçla da olsa geçmedi. Hipp mama kullandım Bi ara hiç ama hiçç sevmedi, asla içmesi. Acaba pirinç ununu severmi ki?
Yica 29052021 evet çoğunlukla her yerde var. E bebekte filanda var. Aktarlardan da bulabilirsiniz. Hatta yanılmıyorsam aktardan dhaa ucuza aldık biz
Nisanannesiiii 29052021 Wefood organik Princ unu tabsiye ederim o markanın organik bir çok ürünü de var bir bakın isterseniz ben kullanıyorum memnunum.