Ozanasafinannesi Kızlar başına gelen var mı 3 gün önce oğlum kediyi severken elini çizmiş ama varla yok arası hemen doktora gittik sokak kedisi olduğu içi doktor kuduz aşısı olması lazım dedi ve 4 doz 2.doz zamanı geldi kendimi sucladim bakamadım oğlumu diye 22 aylik bu arda oğlum.
Mora Ozanasafinannesi aşısız sokak kedisi ise olmalı aşıları, benim bebeğimide çizdi hatta tırnağı geçmiş ama aşılı ve ev kedisi olunca hiç aşı olmadık gerek yok dedi doktoru
Ipegim Ozanasafinannesi bizimde başımıza geldi suçlama kendini 4 doz aşı olmuştuk biz de tedbir amaçlı
Deletedmom_109 Ozanasafinannesi evet 4 doz yapılması lazım oğlumu 2 ay önce kedi tırmalamıştı. Geri kalan dozları yaptırsanız olmuyor muymuş
Ozanasafinannesi Deletedmom_109 1 tane yaptırdık işte geriye 3 doz kaldi yarında yapılacak ateş yapmaz inşallah dün çok az bir ateş yapti bizde
Deletedmom_34 mihrosum merhaba sokak kedisi miydi? Kuduz aşısını yaptırdınız mı bebeğinize. Yaptırmadıysanız sonradan bir belirti rahatsızlık vs görüldü mü yavrunuzda
Bellabells Ozanasafinannesi bizim bahçede sokak kedisi tırmaladı. Doktora falan götürmedim.kedi kuduz değildi. Oğlum kuyruğundan tutup çektiği için tırmaladı.çok şükür bişi olmadı oğluma.
Elmadersem Ozanasafinannesi bizde aynı sekilde cok küçük bişeydi varla yok arası mecbur ası olduk sadece 4. Dozu yaptrmadık kedi sitenin bahcesindeydi 10 gün içinde ölmemişse kuduz olmuyorlarmış 10 gün sonra hala yasıyodu o yuzden 4. Dozu yaptrmadık
Ozanasafinannesi Elmadersem biz maselef kediyi bir daha göremeyiz yemek yediğimiz restorantin kapisindaydi
GokSuM Ozanasafinannesi benim başıma geldi. Okulun baktığı kedi olmasına rağmen aşıları var mı bilmediğimiz için kuduz aşısı olmuştum. Ev kedisiyse aşıları tamsa yapmıyorlar.
GokSuM Ozanasafinannesi ilk aşıyı tetanoz ile olmuştum o çok ağrı yapmıştı. Diğeri için ateş yapmadı ama her aşıdan sonra uykum geldi halsizlik oldu ve hep kabus gördüm. Etkiledi yani beni. Ama ertesi güne bir şey kalmıyordu.
Deletedmom_109 Ozanasafinannesi pardon ikinci dozu yaptıramdım gibi anlamışım 🤦🏻♀️ çok geçmiş olsun ilk doz oğlumda da hafif ateş ateş yaptı sonrakiler rahat geçti
Ozanasafinannesi Deletedmom_109 gerçekten mi çok sevindim bizimde 37.50 geçmedi ateş inşallah diğer 3 doz da ateş olmaz
mihrosum Deletedmom_34 yok kuzum bir sorun olmadı. Evet ev kedisi degıldı. Ama kızım kedileri cok sevvıyor illaki onlarda canları acıyınca tepki veriyor. Yanlıs hatırlamıyorsam kuyruğuna basmıstı oda tırnagıylamcızdı. Igne falan vurdırmadık.
Deletedmom_34 mihrosum biz de 2 gün oldu iğne vurmadık, şimdilik iyi çok şükür. Ama burda neredeyse herkes kuduz aşısı yaptırın vs yazıyor, ondan size danışmak istedim, teşekkür ederim 🌸