Morfrenk Selam kızlar, binbir çeşit denemeden sonra bunuda duydum en son ama tam olarak nasıl yapıldığını anlamadım😁 kimisi daha çok öksürük tuttu falan diyor. Sarımsak, tereyağ pekmez, felan zaten yapıyorum. Siz yaptınız mı bunu?
Peraa Morfrenk sarımsak çörek otu yağı ve zeytinyağı birbiriyle iyice özdeştikten sonra sarımsağı süzün sadece yağ kısmını bebeğin ayağının altınw sürün bu balgam attırıyor kakasından görüyordum balgamları kakadan attırıyor. Bir de vick baby olan var onu da göğsüne sırtına sürün üzerine sıcak havlu koyup yatırın düzelene kadar tekrarlayın bize bunlwr iyi gelmişti
Emir123ali Morfrenk küçük mutfak havlusu gibi havluyu kalıp sabuna iyice sürüp ütüyle ısıtıp koyabilirsiniz
Cancansmom Morfrenk sabunu havlunun her yerine böyle kazir gibi sürtüp,sabunlu yüzünü sirtima koyuyordu. Havlu biraz sicak olsa surterken daha iyi gecer.
Peraa Sonsuzmutluluk sarımsak çörek otu yağı ve zeytinyağı birbiriyle iyice özdeştikten sonra sarımsağı süzün sadece yağ kısmını bebeğin ayağının altınw sürün bu balgam attırıyor kakasından görüyordum balgamları kakadan attırıyor. Bir de vick baby olan var onu da göğsüne sırtına sürün üzerine sıcak havlu koyup yatırın düzelene kadar tekrarlayın bize bunlwr iyi gelmişti. Bebeğim bronşiolit hava veriyoruz bizde ayrıyetten ben bunları de yapıyorum hastalandıkça iyi geliyor
Sonsuzmutluluk Peraa bunların hepsini yapıyorum ama iğneden havadan antibiyotikten kurtulamıyoruz 4 defa oldu o kadar da dikket ettiğim halde son olan daha hafif geçiyor hamd olsun birdaha olmaz inşallah
Sonsuzmutluluk Peraa inflacort ve ventolin kullandım. Şuan 2 ay koruyucu tedavi olarak nebülizatörde değilde ağıza yerleştirilen havadan verdi doktor 2 ay kullanıcaz. Öksürük olunce ventolin
Sonsuzmutluluk Peraa 8.ayda 11.ayda12.ayda şuan 13.5 aylık hafif geçti diyeblirim 2 aydır koruyucu tedavi olarak bir toz kullanıyorduk ve ben 1 aydır inflacort veriyordum her akşam ama yine oldu bu sefer başka doktora gittim o 2 ay sabah akşam başka bir hava verdi çok öksürük olursa nebülde ventolin verirsin dedi
Peraa Sonsuzmutluluk bizde ventolin ve cortair veriyoruz ventolini şimdi azalttık. İnşallah düzelir çok zor biliyorum bir de burnunu gün aşırı temizleyin belki yapıyorsunuzdur zaten
Sonsuzmutluluk Peraa Günde 3 4 defa izotonik suyla yıkıyorum burnunu 1 yaştan büyükse bebeğiniz Umca solisyon öneririm alın kullanın biz faydasını gördük