Mvlde Benim oğlumda 4ay 20 günlük 3 aylıkken odasını ayırdım düzenli olarak saat 9 da uykuya geçiyor sabah 7 ye kadar.
Zeynepnazinannesi Toplumcubirisi en geç 9 da ayakta oluyor erkan kaldırdığım zamanda farketmiyor uyku saatini bekliyor ama bende artık bi düzen istiyorum
Zeynepnazinannesi Tunasss Bizim ki 6 ay 16 günlük hiçte uyku düzenimiz falan olmadı maaşallah bebeğe ven erken yatırmaya kalktığımda o ıyku saatşne kadar çabalıyor yine o saatte uyuyor
Zeynepnazinannesi OlgaArslan ayyy keşle ama denedim onuda ve 9 da kalkıyor 7 de kaldırmıştım bu sefer daha beter 2 de uyumuştu 😂
OlgaArslan Zeynepnazinannesi işte onu sizin ayarlamanız gerek bebeğinizi en iyi siz tanıyosunuz. Benim kızım 2 aylıktan beri 9 da yatar sabah 8 de uyanır. 6 ayına kadar emzirmelerini bile takip ettim hiç uyanmadan devam etmişti uykuya. Şu an 16 aylık hiç uyanmadan uyuyor çok şükür
Bgmbyz Benim kizim 2 aylik gunduz uykusu cok az gece de kacta uyudugu belli olmuyor 3 kez uyaniyor geceleri mesela 8.15te yatırmistim 45 gece kalkti normal mi neler yapmam gerek