Fatma-1 Elftna Yaaa😂babaya de baba geri yolla 😂bana doktorum gazlı olduğu için benim kızım meyveli yerine sade soda iç dedi günde bir kez magnezyum için 😘
mucizeeee Elftna İçin için . Benim bebeğim 8 buçuk aylık oldu , doğduğundan beri hala da her gün bitane içerim 😌
Elftna Efruzzz kimyon içiyorum canım dün sodamı da içtim bekledim biraz asidi kaçtı gibi oldu öyle içtim 😂
Efruzzz Elftna zaten aklin gozun kalacaksa sütün küser derler o kadar kisitlama kendini ama surekli icme😊
Zerr Elftna sade sodayı tercih edin derim o gaz yapmaz. Çok çok isterseniz limon veya portakal sıkın içine 🙃
Zerr Elftna sade sodayı tercih edin derim o gaz yapmaz. Çok çok isterseniz limon veya portakal sıkın içine 🙃
Sda16 Elftna her yiyecek içecek her bebekte gaz yapmazmış. Deneyip görebilirsiniz. Gaz yapcağını düşündüğüm şeyleri emzirme sonrası içiyorum bir sonraki emzirmeye kadar etkisi geçer diye bi faydasi varmidir bilmiyorum ama 😅
demir1717 Elftna ilk çocukta onu bunu yeme içme ile geçti ve hep gazlıydı. çocukta ne istersem yedim içtim, öyle sabahlara kadar gaz sancısı yaşamadık. anne sütü kandan üretilir, petrol boru hattı yok 😊