Canmoglum- Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu varmı birde alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı e bebek veya LC Waikiki almayı düşünüyorum
Damla29 Canmoglum- ben aldım lc waikikiden geldi bugün 1.6 tog gayet güzel yıkayıp yarın giydircem inşallah
Umudum35- Canmoglum- lc waikiki tulumu kullanıyoruz oğluma. 1.6 tog değeri olanı aldım ben evin sıcaklığına göre tog değerini belirleyin. Üzerini örtmeyen bebeler için bire bir uyku tulumu. 13.5 aylık oğlum memnunuz tavsiye ederim. Lc den arabalı model olan tulum var bizde.
Kuzeybabyy Canmoglum- çok terleyen bir bebeğiniz varsa elyaf dolgulu almayın e bebeğin elyaf dolgulu lcw ninde bildiğim kadarıyla
SetenayCo Lcwaikikiden aldığım tulumun bedeni iyi oluyor ama patik kısımları küçük oluyor. Patiksiz model seçecekseniz sorun yok ama patikli modellerde orantısızlık var. İyi yıllar dilerim.
Umudum35- Canmoglum- büyük beden al. Paçalarını kollarını kıvır seneye de giysin :) ben öyle yapıyorum
Kuzeybabyy Canmoglum- e bebekten aldım ben içine sadece zıbınla 23 derecede suyu çıkıyor geceleri elyaf olduğu üçin ve hastada oldu bu yüzden pazenli müslinli tulumlar var trenyola filan bakın isterseniz
Ssssraa Tog ve ev derecesine dikkat edin yeterli. Lcw,Hm,E bebek hepsinden var kullanıyoruz hemen hemen hepsi aynı.
Eyllebr Ssssraa uzerını örtüyor musunuz ben LCWaikiki aldım 2.5 dıye aldım orta kalınlıkta üşür dıye bekine kadar örtüyorum bazen terlı oluyır bazen ıyı cozemedım nasıl gıydırıcem
Sarasa Canmoglum- eviniz sıcaksa pazen uyku tulumu öneririm ebebek LCW içi elyaf dolgu olduğu için terletir hasta eder
FatmaKrbkl Canmoglum- LCW’den online mağazadan baktım ama sadece kızlar için olan uyku tulumlarının tog değeri yazıyordu, erkek bebek için alan varsa link bırakabilir mi 🙏
Canmoglum- Kuzeybabyy evim çok soğuk değil aslında ama üzeri sürekli açık asla uzerinde bisey bırak miyor
mervedmr Canmoglum- lcw terletti . Bence kaliteli bir şey alıp 2-3 sene giydirmek daha mantıklı. Woolnat uyku tulumu aldım çok çok memnunum. 2 sene giyer sonra 2.el uygulama sitesinden satarım . Lcwden alacağımla aynı fiyata denk gelir:)
Ssssraa Eyllebr hayır örtmüyorum uyku tulumun amacı üzerini örtülmemesi zaten, yorgana sarıyorsunuz gibi düşünün. Ama evin derecesine göre tog değerinde almalısınız aksi taktirde terler ya da üşür.
Alyehus Eyllebr 2.5 tog sobalı evler için dedi bana satıcı. Ben Trendyol dan aldım evim 21-25° arasında 1.5 tog kullanıyorum